Vind de liefde van je leven. 1 op de 3 mensen vindt een serieuze relatie met..

Parship

 Meld je gratis aan en vind jouw nieuwe liefde

10 gewoontes die een man super sexy maken volgens vrouwen

sexy gewoontes

Mannen er zijn gewoontes die ervoor zorgen dat we productiever zijn of gewoontes die ervoor zorgen dat we langer en gezonder leven. En dan hebben we nog de gewoontes waar de vrouwen helemaal wild van worden. Daarom ga ik het in dit artikel hebben over 10 gewoontes die jou volgens vrouwen SUPER SEXY maken! Overigens zal je met deze gewoontes op iedereen een goede indruk maken, zonder dat je perse aantrekkelijk bent voor diegene.

Inhoudsopgave

10 gewoontes die een man super sexy maken volgens vrouwen

Whatsapp terughoudend

Less is more mannen. Vrouwen vinden het ontzettend onaantrekkelijk als een man zich wanhopig gedraagt op whatsapp, facebook of wat voor messenger dan ook. Hallo Laura hoe gaat? Wat ben je aan het doen? Heb je nog plannen? Wat ga je vanavond doen? Doe dit niet!

Stuur een berichtje en zeg wat je moet zeggen, leg je mobiel weg en wacht tot je een berichtje terug krijgt, dit vinden vrouwen veel aantrekkelijker. Dit is en klinkt simpel maar het is zo cruciaal als je een kans wilt maken bij een vrouw. Want spam je haar vol met berichtjes, dan kun je het wel vergeten!

Wees vriendelijk

Vriendelijk of aardig zijn is een karakteristiek, maar het is ook een gewoonte. Als je vriendelijk bent zal iedereen het weten en dat zal zij ook zien. Omdat je zo vriendelijk bent en iedereen het kan zien, terwijl je er zelf relaxt onder blijft zul je aantrekkelijk overkomen.

Handig zijn

Vrouwen vinden het super sexy als een man handig is en dingen kan herstellen of maken. Nou ben ik helaas alles behalve handig, maar gelukkig is er een oplossing voor dit probleem en dat is youtube. Dankzij youtube kan ik me toch redden met tutorials ondanks dat ik van nature alles behalve technisch ben. Ben jij net als mij ook niet zo handig? Ga youtube filmpjes kijken, dan komt alles goed en zul je indruk maken op je meisje!

Bezorgd zijn over anderen hun welzijn

Het is ontzettend aantrekkelijk als je bezorgd bent over andere mensen en bereid bent om mensen te helpen met problemen of wat het ook mag zijn. Je laat zien dat je geeft om andere mensen. Ze zal weten dat jij haar altijd zal beschermen en zal helpen mocht dat nodig zijn.

Lezen 

Lezen op reguliere basis is één van de aantrekkelijkste dingen dat een man kan doen. Het zorgt ervoor dat je meer leert, creativer wordt en interessanter wordt. Al deze dingen samen zorgen ervoor dat je super sexy wordt voor een vrouw.

Vertrouwen

Zorg ervoor dat je je partner vertrouwt. Ik weet dat het lastig kan zijn als je relaties hebt gehad waaruit bleek dat je ex vreemd ging, dit tast nou eenmaal je vertrouwen aan. Maar dit betekent niet dat andere vrouwen of je huidige partner dit ook zal doen. Vertrouw haar daarom ook want dat is de basis van een goede relatie.

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is een gewoonte? Ja, zelfvertrouwen is naast een karakteristiek ook een gewoonte. Je moet constant werken aan je zelfvertrouwen. Je moet de dingen doen, die je moet doen om je goed te voelen over jezelf. Zodra je stopt met het investeren in jezelf gaat je zelfvertrouwen achteruit en zal je minder aantrekkelijker worden. Zelfvertrouwen van een man is namelijk enorm belangrijk voor een vrouw. Overigens vinden vrouwen het ook aantrekkelijk als je af en toe je onzekerheid laat zien, dit laat zien dat je sterk genoeg bent om je kwetsbaarheid te tonen. Echter moet dit niet de boventoon gaan voeren want dan zal ze meer medelijden met je krijgen inplaats van je aantrekkelijk vinden.

Schoon zijn

Zorg ervoor dat je alles netjes houdt, je auto, huis, kamer, beddengoed en ga maar door. Wees een schoon persoon. Natuurlijk hoeft het niet allemaal perfect te zijn, er zijn zelfs vrouwen die daardoor juist op je kunnen afknappen gek genoeg. Maar zorg er in iedergeval voor dat je er geen puinhoop van maakt. Hou je alles schoon dan ben je een stuk aantrekkelijker.

Verzorgd zijn 

Dit spreekt natuurlijk voorzich maar vrouwen vinden het aantrekkelijk als je als man goed voor je lichaam zorgt en er verzorgd uit ziet. Gezond eten, sporten, goed gekleed, lekker ruiken, mooi kapsel. Het gaat erom dat je respect hebt voor je eigen lichaam en er zuinig op bent. Dit maakt jou als man sexy, zelfs als je van nature het niet hebt getroffen qua uiterlijk zul je voor vrouwen aantrekklijk zijn als je aandacht besteed aan lichaam.

Goed Koken

Ja mannen de liefde van de vrouw gaat door de maag. Het is daarmee ook logisch dat vrouwen het super sexy vinden als je goed kunt koken. Als je lekker uitgebreid gaat koken voor je meisje reken er dan maar op dat je een hele leuk avond gaat krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *