Afvallen en Fit worden maar geen tijd om gezond te koken? Dan is dit de oplossing voor jou! Al meer dan 10.000 mensen zijn je voor gegaan.

Afvallen en Fit worden zonder moeite!

10 kilo afvallen in 3 weken – Is Het Mogelijk?

10 kilo afvallen in 3 weken

Vandaag wil ik het met jullie hebben over een dieet waarmee je 10 kilo kunt afvallen in 3 weken. Dit lijkt veel belovend toch? Ik kwam dit dieet op het internet tegen toen ik een interview zag van één van de bekendste fitnesstrainers van de wereld genaamd Bob Harper, ook wel bekend van het Amerikaanse programma The Biggest Loser.

Hij is een professioneel op het gebied van voeding en fitness. Hij heeft al vele mensen geholpen met de strijd tegen overgewicht zoals ook op tv was te zien. Overigens heeft Bob Harper nog niet zo lang geleden een hartaanval overleefd.

Inhoudsopgave

10 kilo afvallen in 3 weken met Jumpstart to Skinny

Het boek van Bob Harper waarmee je 10 kilo in 3 weken kunt afvallen heet Jumpstart to Skinny. In dit boek vindt je:

 • Voedingsplan voor 3 weken
 • Dagelijkse oefeningen
 • Echte voeding

De regels tijdens 10 kilo afvallen in 3 weken 

Het dieet bestaat uit 13 regels waar je je 3 weken aan moet houden om 10 kilo af te vallen.

 • Macronutriënten 40/40/20
 • Vrouwen maximaal 800 calorieën, Mannen maximaal 1200 calorieën:
 • Geen complexe koolhydraten na het ontbijt:
 • Drink meer water
 • Ga 45 minuten per dag voor het ontbijt Aerobic oefeningen doen
 • 5 keer per week 15 tot 20 minuten Bob Jumpstart Moves
 • Neem elke dag Visolie
 • Eet zoveel groente als je wilt
 • Geen fruit meer in de derde week
 • Geen Alcohol
 • Drink 1 tot 3 kopjes zwarte Koffie

800 calorieën per dag een aanslag op je lichaam

Met 800 calorieën per dag en minimaal 45 minuten tot een uur sporten, is het logisch dat je 10 kilo in 3 weken kunt afvallen. Bob Harper bedoeld met dit dieet honger jezelf uit voor 3 weken en voel je helemaal naar de kloten in 3 weken, maar je bent wel 10 kilo afgevallen. (tijdelijk)

Nou geeft hij in zijn programma wel aan dat het een korte termijn oplossing is voor mensen die snel kilo’s willen afvallen voor bijvoorbeeld een bruiloft of voor het strandseizoen.

Maar is het waard om je lichaam in 3 weken helemaal uit te hongeren en je slecht te voelen op de bruiloft of op het strand? Dat lijkt me niet. De kans is groot dat je na 3 weken zoveel neiging hebt om alles te eten wat je maar kunt eten. Met als resultaat dat je zwaarder bent dan voor het dieet.

Als je heel erg standvastig bent, is het mogelijk om deze 3 weken vol te houden om het daarna op te pakken met een gezonde levensstijl. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan want je hersenen zeggen eet, eet ,eet ik honger uit, dit is een natuurlijke proces. Je hersenen geven constant het sein ‘eten’ om te kunnen overleven.

Mijn Conclusie over 10 kilo afvallen in 3 weken (Jumpstart to Skinny)

Ik moet zeggen dat ik zeer teleurgesteld ben in Bob Harper zijn Jumpstart to Skinny programma. Ik had meer van hem verwacht. 10 kilo afvallen in 3 weken, ruikt puur naar marketing om zoveel mogelijk geld te verdienen aan mensen die wanhopig zijn en zo snel mogelijk willen afvallen om slank te zijn.

Het kan dan misschien wel een oplossing zijn om snel kilo’s te verliezen voor de rode loper, gala, bruiloft of wat dan ook maar het is in mijn ogen niet verantwoordt om mensen zo weinig te laten eten en daarbij ook nog eens zoveel te laten sporten.

Het is veel belangrijker om mensen met overgewicht een gezonde levensstijl aan te leren zodat er niet meer een terugval plaats vindt.

Ga gezond eten en niet voor de snelle oplossing

10 kilo afvallen in 3 weken klinkt fantastisch. Maar 800 calorieën per dag is gekkenwerk. Er is gewoon geen gezonde methode om snel even 10 kilo af te vallen binnen 3 weken, om daarna met een gezonde levensstijl verder te gaan.

Ook alle andere rare diëten met repen, sapjes, of soepen die een godsvermogen kosten stop er a.u.b mee. Laat jezelf niet uithongeren om voor eventjes slank te zijn.

Eet gewoon lekker je koolhydraten als je wilt, er is niet mis mee zolang je de goede koolhydraten eet. Denk bijvoorbeeld aan basmati rijst, groente, volkoren brood, zoete aardappelen, havermout en volkoren pasta. Deze voedselbronnen zorgen voor veel energie waardoor jij je goed en gelukkig zult voelen.

Verwijder alleen de geraffineerde koolhydraten in je voedingspatroon en wordt een gelukkig, gezond en fit persoon zonder honger te krijgen. Op deze manier ga je ook 10 kilo afvallen, het gaat wellicht niet zo snel op de weegschaal, maar in de spiegel zul je wel degelijk de verandering zien en op lange termijn ook op de weegschaal.

Eet gezond met Fitchef Turbo, binnen 15 minuten eten

Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat je graag wilt afvallen maar niet weet hoe je dat moet aanpakken? Dan heb ik wellicht de beste oplossing voor jou om je leven te veranderen.

Ik heb het over Fitchef Turbo. Fitchef is een receptenboek met 85 recepten die binnen 15 minuten klaar zijn, maar super lekker en gezond zijn. Met al deze recepten val je af zonder dat je het gevoel hebt dat je honger hebt. Je krijgt een 5 stappenplan voor een persoonlijk weekmenu op maat.

Daarnaast krijg je ook nog allerlei tips over voeding, krijg je mealprep tips en bewaartips. De recepten zijn super makkelijk klaar te maken. Ideaal voor de mensen die willen afvallen maar niet van koken houden of geen tijd hebben om lang in de keuken te staan.

Het belangrijkste is dat je met Fitchef Turbo een gezonde levensstijl aanleert waardoor je op de lange termijn op gewicht blijft en vooral gezond en energierijk in het leven staat.

Mocht je niet tevreden zijn over Fitchef Turbo, dan heb je 30 dagen de tijd om je geld terug te vragen, oftewel je loopt geen risico.

Wil je meer weten over Fitchef Turbo?  Klik dan op de link hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *