Afvallen en Fit worden maar geen tijd om gezond te koken? Dan is dit de oplossing voor jou! Al meer dan 10.000 mensen zijn je voor gegaan.

Afvallen en Fit worden zonder moeite!

5 gezonde gewoontes die je leven gaan veranderen

gezonde gewoontes

Tegenwoordig hebben we het allemaal druk en gunnen we ons geen tijd meer om te koken, en ga we maar uiteten of naar de website www.thuisbezorgd.nl. Dit is begrijpelijk want het is veel makkelijker en ook nog eens super lekker. Maar het probleem is dat je zelfs met “gezonde voeding” niet zeker weet of het wel echt gezond is, veel restaurants maken namelijk gebruik van suiker, sodium of boter waardoor het al snel een stuk minder gezond wordt.

De meest eenvoudige dingen in het leven hebben invloed op je uiterlijk, gedrag en je humeur. Door simpele dingen toe te passen in je leven kan jouw leven een stuk fijner zijn. Daarom ga ik het vandaag hebben over 5 gezonde gewoontes die jouw leven gaan veranderen.

Inhoudsopgave

Ga meer koken en minder uiteten

Om dit te voorkomen is het verstandig om zelf te gaan koken. Door zelf te gaan koken weet je precies wat je gaat eten, wat de hoeveelheid is en wat voor voedingstoffen het bevat. Nou kan ik mij voorstellen dat je echt geen tijd hebt om elke dag gezond te gaan koken. Gelukkig is hier een oplossing voor, je kunt namelijk in één keer meerdere maaltijden voor een hele week maken oftewel meal preppen. Hiermee kom je ook niet in de verleiding om snel een pizza in de oven te gooien of iets van de snackbar te gaan halen.

Wil je het nog makkelijker voor jezelf maken maar wel gezond eten? Neem dan eens een kijkje bij MuscleMeat.nl. Dit is een online supermarkt met alleen maar gezonde producten speciaal gericht op mensen die gespierder of fitter en gezonder in het leven willen staan.

Alle producten zijn van hoge kwaliteit en bevatten geen conseveringsmiddelen. Vooral het vlees van Musclemeat is om je vingers bij af te likken. Het vlees bij Muscle Meat heeft de prijs van de supermarkt maar de kwaliteit van het vlees bij de slager. Klik hieronder op de link om een kijkje te nemen bij Muscle Meat of ga naar mijn eigen review over Muscle Meat.

Was je gezicht

Was je gezicht twee keer per week en maak gebruik van een moisturizer. Door je gezicht te wassen en gebruik te maken van een moisturizer zal je huid er een stuk frisser en gezonder uitzien. Vooral wanneer je een droge huid hebt is het een must om een moisturizer te gebruiken.

Een moisturizer zorgt ervoor dat het vochtbalans in je huid op peil blijft. Door het gebruiken van een moisturizer zorg je er voor dat er stofjes door de huid worden opgenomen die vocht reguleren. Dit werkt als het ware als een spons die er ook voor zorgt dat het vocht je huid ook niet zo snel weer verlaat. Een moisturizer helpt de epidermis (bovenste laag van de huid) te herstellen waardoor deze minder snel geïrriteerd en gevoelig wordt. Wanneer je huid erg vochtarm is, kan het gebruik van een moisturizer er zelfs voor zorgen dat fijne (droogte) lijntjes vervagen.

Bij superwinkel vind je voor iedere huidtype of je nu een droge, vette of gevoellige huid hebt wel een geschikte moisturizer. Maak een foto vanaf het moment dat je een moisturizer gebruikt en maak naar 30 dagen weer een foto. Waarschijnlijk zal je huid er dan een stuk beter en gladder uitzien.

Spaar je geld

Het is fijn om wat geld op je bankrekening om leuke dingen te doen. Ga daarom elke dag bij wijze van spreken 5 euro in je spaarpot stoppen die je anders had uitgegeven aan de MC Donalds of Starbucks. Aan het einde van de maand kun je dan zo maar 150 euro overhouden om leuke dingen met je gezin, vriend(in) of vrienden te doen. Doe je dit een heel jaar dan hou je 1000 tot 2000 euro over en kun je ervan op vakantie gaan.

30 minuten voor je naar bed gaat mobiel wegleggen

Studies hebben aangetoond dat het blauwe licht dat de meeste mobieltjes of schermen bevatten, de productie van melatonine kan verminderen. Melatonine is een hormoon dat voor onze slaap/ritme zorgt. Zodra het donker wordt zorgt melatonine ervoor dat we slaperig worden. Omdat het blauwe licht van je mobieltjes ervoor zorgt dat je minder snel in slaap komt is het verstandig om je mobiel 30 minuten voordat je naar bed gaat weg te leggen. Zodat je lichaam er ook klaar voor is om te gaan slapen. Tegenwoordig hebben vrijwel alle Apple producten een nachtmodus wat ervoor zorgt dat het blauwe licht vervangen wordt voor een soort gelige tint. Hierdoor zou je ”makkelijker in slaap vallen” ondanks dat je naar je mobiel kijkt.

Ga 10 minimaal 10 minuten sporten

Sporten is gezond voor geest en lichaam. Door te gaan sporten word je sterker, ga je er beter uitzien, ga je je beter voelen en zul je veel productiever zijn. Je hoeft er echt niet voor naar de sporschool te gaan of fanatiek te gaan sporten. Als je minimaal elke dag 10 minuten gaat bewegen zul je merken dat je al snel beter in je vel gaat zitten. Op het internet staan allerlei oefeningen die je thuis kunt doen zoals push ups of burpees. Op youtube zijn ook veel filmpjes met workouts van 10 minuten te vinden die je thuis kunt uitvoeren.

Als je echt een fit en sterk lichaam wilt trainen maar je weet niet hoe je moet beginnen? Dan is het complete workout progamma Fit Methode wellicht iets voor jou. In dit boek met meer dan 300 bladzijdes staat alle informatie die je nodig hebt om fit te worden. Daarnaast krijg je toegang tot schema’s en krijg je hulp en advies van de mensen van Fit.nl

Wil je meer weten over de Fit Methode? Klik dan op de link hieronder of kijk naar mijn persoonlijke review over de Fit Methode!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *