5 Shirts die iedere man hoort te hebben in zijn kledingkast!

Mannen ik wil het hebben over 5 shirts die een musthave zijn voor jullie kledingkast. Met deze 5 shirts kun je meerdere kanten en stijlen op gaan en zul je altijd stijlvol de deur uit gaan.

Inhoudsopgave

Witte Overhemd

Elke man heeft een witte overhemd nodig in zijn kledingkast. Je kunt het namelijk overal voor gebruiken of het nu casual of zakelijk is. En het staat ongelooflijk sexy vraag maar eens aan de dames.

Je kunt het best kiezen voor een strijkvrije overhemd(Easy Iron). Daardoor kun je je overhemd gelijk aantrekken wanneer je wilt en hoef je niet eerst alle kreukels eruit te strijken.

Belangrijk is dat je overhemd perfect past bij je lichaam. Bij Tailor Store kun je een custom overhemd laten maken met jouw maten en wensen. Als je dit doet zorg er dan voor dat je een stof uitkiest wat Easy Iron is zodat je overhemd strijkvrij is. Wel zo makkelijk lijkt me.

Zwart of Witte Shirt

What are you looking at? by @viniphoto

Een bericht gedeeld door ALEX COSTA (@alexcosta) op


Iets wat altijd in je kledingkast hoort te zijn is een klassieke maar goedzittende shirt. Je hoort minimaal een zwart of witte shirt in je kledingkast te hebben en het liefst beide. Je kunt het werkelijk met alles dragen jeans, chino, shorts en zelfs onder een pak als je shirt goed past.

Deze shirts zijn eigenlijk de basis van je kledingkast en daarna kun je pas beginnen met het uitbouwen van je kledingkast. Zwart staat goed bij iedereen en witte shirts staan vooral goed bij mannen met een bruin tintje. Dit is gewoon een ideale shirt als je geen zin hebt om je stijlvol te kleden en er toch nog stijlvol uit komt te zien.

Flanellen overhemd


Een Flanellen overhemd beter bekend als geruite overhemd. Dit is een geweldige item om te layeren en kan gedragen worden in elk seizoen en dan voornamelijk in de winter en herfst. Het is gemaakt van katoen waardoor het een casual look heeft. Overdrijf niet met de kleuren hou het bij de kleuren grijs, blauw en rood. Je wilt namelijk dat je het overal mee kunt matchen. Bij Tailor Store kun je tussen ontzettend veel verschillende designs kiezen. Er zal altijd wel een design bij zitten die bij jou past.

Polo Shirt


Vroeger was ik niet zo van de polo shirts maar dit is helemaal veranderd. Naar mijn mening heeft iedere man een polo shirt nodig. Polo’s zijn zo veelzijdig je kunt ze werkelijk op allerlei manieren dragen. Of je nu een zakelijk gesprek hebt of naar de kroeg gaat het kan altijd. Je kunt het dragen met jeans, chino’s en shorts. Zolang je de kleuren matcht zal jij altijd goed voor de dag komen met een polo.

Zwart overhemd

Een zwart overhemd is gewoon een musthave voor een man. Je voelt je echt een soort van badass in een zwart overhemd, het ziet er zo mannelijk uit. Je kunt het dragen met jeans, chinos en je kunt het zelfs dragen met bijvoorbeeld een grijs/zwarte pak. Het werkt gewoon goed en je voelt je zelfvertrouwen als man gewoon stijgen. Zwart werkt gewoon bij iedereen en geeft jou het gevoel dat je de meest sexy man in de kamer bent.

Wel is het net als bij de witte overhemd belangrijk dat je overhemd perfect past voor je lichaam. Tailor Store zorgt ervoor dat dit allemaal in orde komt. Je hoeft alleen maar wat gegevens van jezelf in te vullen en je wensen aan te klikken en je krijgt een super strakke custom overhemd op jouw maat bij je thuis afgeleverd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *