Afvallen en Fit worden maar geen tijd om gezond te koken? Dan is dit de oplossing voor jou! Al meer dan 10.000 mensen zijn je voor gegaan.

Afvallen en Fit worden zonder moeite!

Afvallen Apps – Top 5 Nederlandse afval apps voor een strak lichaam!

afvallen apps

De smartphone is niet meer weg te denken in onze maatschappij. Voor alles is tegenwoordig wel een app te vinden. Ook in de afvallen niche vind je ontzettend veel verschillende afvallen apps.

Maar welke afvallen apps zijn de beste en werken ook echt? Aan de ratings van de afvallen apps kun je vaak al wel zien welke afvallen apps werken en tot resultaten leiden. Toch vind je in reviews niet alle informatie die je nodig hebt.

Daarom heb ik besloten om zelf eens te gaan kijken tussen alle afvallen apps en het te testen. Om uiteindelijk tot de 5 best Nederlands geschreven afvallen apps te komen.

Inhoudsopgave

Gewicht verliezen in 30 dagen

Gewicht verliezen in 30 dagen is een overzichtelijke en duidelijke app om gewicht te verliezen in 30 dagen. In de app vind je een trainingsschema van 30 dagen. De oefeningen zijn variërend en kunnen uitdagend zijn. Tijdens een training moet je 7 oefeningen uitvoeren en krijg je tussen de oefeningen 30 seconden rust.

Als je even niet meer kunt kun je de app op pauze zetten zodat je even kunt herstellen. Daarnaast wordt er uitgelegd hoe je de oefeningen moet uitvoeren en is er zelfs een video beschikbaar van elke oefening. Na 3 dagen krijg je een dag vrij om je spieren te laten herstellen.

Ook krijg je een maaltijdschema voor 30 dagen met boodschappenlijstjes wat heel erg handig is. Wat ik leuk vind is dat er ook een vegetarisch schema beschikbaar is. Om je vorderingen te bekijken is er een rapport om al je statistieken te bekijken.

Wat ik jammer vind is dat er niet bij staat hoeveel calorieën je verbrand tijdens de work-outs en hoeveel calorieën je moet eten om af te vallen. In de maaltijdschema zie je bijvoorbeeld havermoutpap staan maar niet hoeveel je nodig hebt.

Verder is het wel een leuke app en gezien de reviews van mensen leidt het ook zeker tot resultaten. Zorg er gewoon voor dat je gezond eet. Je lichaam geeft vanzelf wel aan wanneer je honger hebt. En geef alles tijdens de work-outs dan zul je vanzelf afvallen.

Voor de lange termijn lijkt me dit niet de geschikte afvallen app. Ik denk dat de trainingen snel gaan vervelen en je wilt ook weleens wat anders eten dan de maaltijden op de app. Maar wil je een goede start maken om wat kilo’s te verliezen dan is deze afvallen app het proberen waard.

My Fitness Pal

My Fitness Pal is wat mij betreft de beste app om je calorieën inname bij te houden. Voordat je begint met je voedingsschema moet je het aantal calorieën dat je nodig hebt en de verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten invullen.

Zodra je dat gedaan hebt kun je producten toevoegen aan je eetschema. Dit is heel makkelijk te doen en de keuze uit producten is groot. Staat je product er toch niet bij dan heb je de mogelijkheid om het zelf toe te voegen.

My Fitness Pal berekend automatisch de hoeveelheid calorieën en eiwitten, vetten en koolhydraten in je voedingsschema. Ook kun je het opdelen in maaltijden en zie je per maaltijd hoeveel calorieën het bevat. Zodra je over de hoeveelheid calorieën zit kun je het zien aan de rode cijfers in My Fitness Pal.

Be Fit 21

Be Fit 21 is een work-out app van 21 dagen. Deze app is geschikt voor mensen die thuis willen werken aan hun gewicht en fit willen worden.

De app bevat maar liefst 50 lichaamsgewicht oefeningen die je thuis kunt uitvoeren. Alle spiergroepen worden behandeld zodat je niet alleen maar afvalt, maar ook een mooi gespierd lichaam krijgt in de juiste proporties.

Be Fit 21 bevat 3 work-out programma’s met verschillende niveaus.

  • Simpel: Geschikt voor beginners.
  • Gemiddeld: Mensen die ervaring hebben met fitness.
  • Moeilijk: Voor mensen die al fit zijn om zichzelf te testen.

De work-out programma duurt in totaal 21 dagen. Het is belangrijk om dit goed te volgen voor optimaal resultaat. Daarnaast moet je voeding ook in orde zijn om goede resultaten te behalen. Fitchef Turbo is een ideaal receptenboek in combinatie met deze app.

Running for Weight Loss

Voor de hardloop fans die graag willen afvallen mag een hardloop om af te vallen natuurlijk niet missen in dit rijtje. Ik moet er wel bij zeggen dat afvallen app Running For Weight Loss in het Engels is. Er bestaat ook een Nederlandse hardloop app genaamd Runtastic. Alleen heb ik er niet voor gekozen door het aantal negatieve reacties over de app. Toch kun je het proberen misschien werkt het wel op jouw mobiel.

Nu moet ik wel zeggen dat Running for Weight Loss ook wel negatieve reacties krijgt van mensen. Het lijkt wel of de hardloop apps nog te vaak vastlopen. Daar en tegen heb ik nog geen enkel probleem ervaren met Running for Weight Loss.

Running for Weight Loss is zoals de naam al zegt gemaakt voor mensen die willen afvallen door te gaan hardlopen. Je hebt 5 verschillende trainingsplannen.Tijdens de trainingen moet je hardlopen, wandelen en interval sprints uitvoeren. Is hardlopen te zwaar? Dan kun je voor een wandelschema kiezen.

Tijdens workouts word je bijgestaan door een audio coach die precies zegt wat je moet doen. Voor de betaalde versie krijg je beschikking tot meer dan 1000 mixs die perfect zijn afgestemd met de workouts. Wil je dit niet maar toch muziek op de achtergrond? Dan kun je eigen gedownloade muziek toevoegen aan de app.

Naast de hardloopschema’s krijg je ook een maaltijdschema maar die is alleen te gebruiken bij de betaalde versie. Ik adviseer je om de betaalde versie van Running for Weight Loss niet aan te schaffen. Plaats je eigen muziek op de app en eet gewoon gezond met bijvoorbeeld de 85 recepten van Fitchef Turbo die binnen 5 a 15 minuten klaar zijn.

Fit Methode

De Fit Methode is de meest complete fitness/afval methode van dit moment. Naast de Fit Methode app krijg je ook een Fit Methode boek van maar liefst 300 bladzijden met allerlei informatie over trainingsleer, voedingsleer, herstel, motivatie en gedrag, en hoe je een persoonlijk voedingsschema maakt.

De Fit Methode heeft twee apps namelijk de Food App waarin je alle voeding van de dag kunt bijhouden. En je krijgt een Fit app met allerlei schema’s met verschillende doelen zoals afvallen, aankomen of spiermassa opbouwen. Dit is ideaal om bij je te houden in de sportschool zo weet je namelijk precies wat je moet doen.

Maar dit is nog niet alles! Je krijgt namelijk 3 maand lang online coaching en levenslang toegang tot de Fit-Community. Je progessie wordt ook bijgehouden zodat je weet of je het goed doet of je een stapje moet bijzetten.

Dit is tevens de beste manier om je resultaten voor altijd vol te houden en toe te passen in je levensstijl. Al meer dan 5000 mensen zijn je voor gegaan. Ben jij de volgende? Als je vandaag nog bestelt dan kun je deze week nog beginnen met afvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *