Afvallen en Fit worden maar geen tijd om gezond te koken? Dan is dit de oplossing voor jou! Al meer dan 10.000 mensen zijn je voor gegaan.

Afvallen en Fit worden zonder moeite!

Beste Afvalmethode in Nederland 2019 – Start met een gezonde lifestyle!

Afvalmethode

Je wilt afvallen en zoekt daarom een geschikte afvalmethode om jouw doel te bereiken. Je wilt graag een afvalmethode dat aansluit op jouw wensen en lifestyle. Gelukkig zijn er veel afvalmethodes waarvan er vast één of meerdere aansluit op jouw wensen, dit brengt ook gelijk een nadeel met zich mee want wat is nu een goede afvalmethode? Helaas maken veel mensen de verkeerde keuze!

Dat veel mensen de verkeerde keuze maken is opzich begrijpelijk. Op het internet zie je ontzettend veel diëten en afvalmethodes langskomen die beweren dat je 15 kilo kunt afvallen in 2 weken en ook nog eens op een gezonde manier.

Zie dat maar eens te weerstaan als je moedeloos wordt van je gewicht en er zo snel mogelijk van af wil. Helaas kom je met zulke diëten en afvalmethodes vaak van een koude kermis terug en val je vaak nog dieper in een negatieve spiraal.

  • Begin nooit met een crash dieet zoals het cambdrige dieet, ziekenhuis dieet, en komkommer dieet.
  • Als er staat dat je 15 kilo in 2 weken kunt afvallen of 7 kilo in 1 week begin er dan niet aan! Als iets te moois klinkt om waar te zijn dan is het meestal ook zo.

Om te voorkomen dat je een verkeerde keuze maakt heb ik een lijst gemaakt met 5 afvalmethodes met een korte uitleg zodat jij weet of het bij je wensen en lifestyle past!

Inhoudsopgave

De Beste afvalmethode(s) van Nederland!

7×7 Afslankreceptenboek 

Sta je vaak in de supermarkt met de vraag wat moet ik nu weer eens gaan eten? Dan is de afvalmethode 7×7 Afslankreceptenboek van Jasper Alblas wellicht iets voor jou. In dit receptenboek krijg je een weekschema met elke dag weer een andere recept. Je krijgt ook boodschappenlijstjes zodat je niet vergeet wat je moet halen uit de supermarkt.

Alle recepten zitten goed in balans en zijn ideaal om af te vallen. Het programma is verder ook simpel te volgen en uitermate geschikt voor mensen met een drukke levensstijl! Heb je een gezin of ben je vegetariër? Dit is geen probleem, het receptenboek is voor iedereen geschikt!

Eet je slank met 7×7 Afslank Receptenboek

Afslank Receptenbijbel 

Receptenboek Afslank Receptenbijbel is gemaakt door Oscar Helms ook wel bekend van zijn site www.happyhealthy.nl. In de Afslank Receptenbijbel kun je meer dan 100 recepten verwachten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Al deze recepten zijn in verschillende categorieën te vinden. Je hebt vis-gerechten, kip- gerechten maar ook vegetarische gerechten. Voor iedereen is er wel iets.

Daarnaast heb je bij elk recept mogelijkheden om het recept voor jezelf aan te passen in het geval je iets niet lust. Verder staat er in het receptenboek allerlei tips over voeding en hoe je ervoor zorgt dat je blijvend resultaat zal houden. Leuk feitje is dat bekende Nederlander Nicolette van Dam enthousiast is over de Afslank Receptenbijbel.

Nicolette van Dam is Enthousiast over de Afslank Receptenbijbel

Fitchef Turbo

Wil jij gezond eten en afvallen, maar heb je geen tijd om lang in de keuken te staan of heb je een hekel aan koken? Dan is Fitchef Turbo iets voor jou! Fitchef Turbo is de opvolger van het succesvolle afvalboek Fitchef en geschreven door Mark van Oosterwijck. Fitchef Turbo is geschreven om gezond eten zo makkelijk mogelijk te maken maar toch ook smaakvol te houden.

Alle 85 recepten in het boek zijn binnen 5 tot 15 minuten klaar te maken zodat je maar kort in de keuken hoeft te staan, en snel met je gezin of alleen aan je maaltijd kunt beginnen. De recepten zijn simpel, smaakvol en alle ingrediënten zijn in de supermarkt te vinden. Daarnaast staat bij elk recept de voedingswaarde vermeld wat ook erg handig is.

Val af met de recepten van Fitchef Turbo binnen 15 minuten op tafel.

Fit Methode

De Fit Methode is de meest complete afvalmethode van de 5. Het is zoveel meer dan allemaal maar afvallen. De Fit Methode is geschreven en ontwikkeld door de mensen van FIT.nl en bestaat uit 19 mensen waaronder personal trainers, voedingsdeskundigen en sportwetenschappers.

De Fit Methode is een compleet programma met informatie over voedingsleer, traininingsleer, herstel en motivatie. Je krijgt gratis trainingschema’s of het nou voor krachttrainining, hardlopen of een trainingsschema voor thuis is. Je leert doormiddel van de Fit Methode hoe jezelf een voedingsschema moet opstellen.

Daarnaast krijg je ook de beschikking over een Fit- App waar je alle informatie kunt bijhouden. Denk aan schema’s maar ook hoe je oefeningen moet uitvoeren om blessures te voorkomen. Ook krijg je een Food-app om je voeding bij te houden. Dankzij de Fit Methode leer je precies wat je moet doen voor een gezonde lifestyle. En kun je na het lezen en volgen van deze methode andere mensen helpen om fitter te worden.

Train en eet je fit met de Fit Methode

Marley Spoon

Is het voor jou lastig om af te vallen omdat je echt geen tijd, zin of motivatie hebt om iedere keer maar weer te verzinnen wat je moet eten terwijl je in de supermarkt staat, en daarom maar een pizza in de oven gooit?

Dan is Marley Spoon jouw redder in nood. Marley Spoon bezorgt recepten (bedacht door chefkoks) bij jou thuis met verse ingrediënten, zodat je snel en eenvoudig recepten op tafel kunt zetten zonder dat je hoeft na te denken wat je nu weer moet eten. Iedere week (tot 8 week vooruit plannen) kun je uit verschillende recepten kiezen zodat je altijd iets kookt wat je lekker vindt.

Daarnaast krijg je de recepten in de juiste verhoudingen zodat er geen eten verspilt wordt. Je kunt zelf ook aangeven wanneer en waar je jouw bestelling wilt ontvangen. Op deze manier hoef je niet de hele dag thuis te zitten om te wachten op je bestelling.

Pak 20 euro korting op je eerste bestelling bij Marley Spoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *