Vind de liefde van je leven. 1 op de 3 mensen vindt een serieuze relatie met..

Parship

 Meld je gratis aan en vind jouw nieuwe liefde

Waarom houden vrouwen van Bad Boys?

bad boys

Dit is een vraag die veel mannen zich afvragen, waarom vallen vrouwen op bad boys? Hoe kan het nou in hemelsnaam dat badboys er altijd met de dames van doorgaan. Terwijl jij liever en respectvoller bent naar vrouwen, maar toch elke keer van een koude kermis thuis komt en alleen in bed ligt terwijl alle badboys genieten van allerlei vrouwen in bed om ze vervolgens te dumpen.

Veel vrouwen vragen het zichzelf ook af waarom ze op bad boys vallen en niet op mannen vallen die lief en trouw zijn (nice guys) en hen met respect behandeld. Ze willen meestal niet op badboys vallen want vrouwen weten wel degelijk diep van binnen dat ze een groot risico nemen en het op de lange termijn niks wordt. Sommige vrouwen walgen ook echt van bad boys en zullen er doorheen zien. Alleen het probleem is dat bad boys voor veel vrouwen te aantrekkelijk zijn om te weerstaan en wel om deze redenen:

Inhoudsopgave

Bad boys zijn spannend

Bad boys zijn spannend, jagers en onvoorspelbaar. Je weet nooit wat ze gaan doen, ze zullen je constant weer verrassen of het nou positief of negatief is. We houden als mensen nou eenmaal van spanning en avontuur dat zit in ons brein.

Vrouwen houden van jagen

Ja, ook vrouwen houden van jagen net als mannen. Makkelijke mannen die alles maar voor haar doen, geen tegenstand bieden en in haar armen willen vallen om zijn liefde naar haar te verklaren zijn niet aantrekkelijk voor vrouwen.

Vrouwen willen er iets voor doen. Het gevoel hebben dat ze er iets hebben voor moeten doen maakt het specialer. Dit is ook de reden waarom mensen van dure dingen houden. Om dure dingen te kopen moet je veel geld verdienen waar je ook iets voor moet doen. Wat het specialer maakt dan een goedkoop item.

Vrouwen willen bad boys veranderen in een goed persoon

Vrouwen hebben een sprookje in hun hoofd dat zij de vrouw is die hem zal veranderen van een bad boy naar een goed persoon. Ze hebben het idee dat ze zo speciaal voor hem zijn dat hij nou voorgoed zal veranderen en dat het geweldig gaat worden tussen elkaar.

Feit is dat dit een naïeve gedachte is, en mensen niet zomaar veranderen. Mensen zijn zoals ze zijn en als ze uiteindelijk veranderen heeft dat in het algemeen niks te maken met het vinden van de juiste persoon, maar heeft het meer te maken met ervaringen in het leven en leeftijd!

Bad boys weten wat ze willen

Vrouwen houden van mannen die weten wat ze willen. Vrouwen zijn tegenwoordig veel zelfstandiger en zo willen ze ook graag gezien worden. Maar vrouwen vinden het maar irritant en onaantrekkelijk als een man twijfelt. Ze vinden het aantrekkelijk als een man duidelijk is en zegt wat hij wil. Bijvoorbeeld dat hij naar dat restaurant wil en haar om 7 uur komt ophalen. En niet dat hij de beslissing meer in haar handen schuift en alles maar goed vindt.

Bad boys maken moves

Badboys maken moves en zijn niet bang om op hun bek te gaan. Veel vriendelijke mannen de zogenaamde nice guys missen vaak de mogelijkheid om een vrouw te krijgen omdat ze bang zijn iets fout te doen bij vrouwen. Ze hadden haar wellicht best kunnen krijgen maar de angst voor afwijzing is op dat moment te groot.

Dit is ook een reden waarom vrouwen vooral met bad boys gaan omdat deze mannen wel op haar afstappen. Vrouwen stappen zelf namelijk niet gauw af op mannen, vrouwen geven hoogstens hints aan mannen die mannen vaak niet eens doorhebben.

Bad Boys zijn rebels

Voor veel meiden die altijd maar de regels volgen en super lief zijn kan het een verademing zijn om met een bad boy te daten. Een bad boy heeft over het algemeen lak aan bepaalde regels. Het is nou eenmaal spannend om dingen te doen die eigenlijk helemaal niet mogen. Vooral als je altijd binnen de lijntjes hebt geleefd.

Bad boys zijn knap

Bad boys zijn over het algemeen bad boys omdat ze gebruik maken van hun looks. Ze hebben meestal een brede kaaklijn, zijn gespierd en hebben een knappe en sexy uitstraling. Geen wonder dus dat vrouwen op bad boys vallen. Het probleem is dat bad boys maar al te goed weten dat ze knap zijn en genoeg vrouwen kunnen krijgen en daar ook maar al te graag gebruik van maken.

Wat vind jij van bad boys val je er ook op of vind je het juist helemaal niets? Laat het weten onder in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *