Afvallen en Fit worden maar geen tijd om gezond te koken? Dan is dit de oplossing voor jou! Al meer dan 10.000 mensen zijn je voor gegaan.

Afvallen en Fit worden zonder moeite!

Binnen 1 maand een sixpack maken in de keuken (Is het mogelijk?)

binnen 1 maand een sixpack

Is het tijd om aankomende zomer eindelijk eens die sixpack te hebben die je zo graag wilt? Gefeliciteerd want je bent hier op de juiste plek. Aankomende zomer zal jij zonder schaamte je t-shirt uit kunnen trekken. Maar binnen 1 maand een sixpack, is dat wel mogelijk? Ja! Maar om eerlijk te zijn in de meeste gevallen niet, het ligt er maar net aan wat je huidige vetpercentage is. Maar met een aantal tips kun je binnen een paar maanden zonder te sporten toch een sixpack krijgen.

Inhoudsopgave

Sixpack wordt gemaakt in de keuken

Laten we er even van uit gaan dat je druk aan het sporten bent, je bent bezig met krachttraining en cardio. Super vooral zo doorgaan! Maar zorgt dit ervoor dat jij een sixpack zal krijgen? Nee!

De realiteit is dat je lichaam ervoor 80% procent uitziet door het eten wat je in je mond stopt. Om een sixpack te krijgen zal je voeding helemaal in orde moeten zijn. Een sixpack wordt gemaakt in de keuken en niet in de sportschool.

Maar hoe zorg je er nou voor dat je een sixpack krijgt? Ik ga je 5 voedsel hacks geven om zo snel mogelijk een sixpack te krijgen en vooral belangrijk zal houden.

Geen dieet

Als je bezig bent met een dieet stop er dan mee. Diëten zijn tijdelijk, de resultaten van een dieet zijn ook tijdelijk. Het gaat erom dat je een gezonde levensstijl creëert. Een voedingsplan dat je in principe je hele leven kunt volhouden en goed voor jou is!

Zodra ik het woord dieet hoor denk ik aan beperkingen. Oftewel je mag niet alles eten terwijl je misschien heel erg een pizza wil eten met je vrienden. Het is zelfs zo al wil je het niet eten, als je weet dat je het niet mag eten dan wil je het als nog eten. Zo werkt ons brein nou eenmaal.

Het gaat erom dat je een balans in je eetpatroon vindt. Ja mag alles eten wat je wilt zolang je alles maar binnen de lijntjes houdt.

Meal preppen

Kies één dag van de week uit en maak al je eten klaar voor een hele week. Zelf doe ik het altijd op maandag. Ik maak bijvoorbeeld gelijk kip klaar voor een hele week met wat broccoli en rijst. Elke week zorg ik er overigens voor dat ik iets anders maak zodat ik de variatie erin hou. Dit doe ik met mijn receptenboek Fitchef Turbo!

Het handige hiervan is dat je ontzettend veel tijd bespaard. Maar het voorkomt ook dat je doordeweeks iets ongezonds gaat eten als je even niet weet wat je wilt eten of geen zin hebt om te koken.

Ik gebruik het receptenboek Fitchef Turbo voor al mijn meal prep maaltijden. Hierin vind je allerlei tips om zo snel mogelijk je eten op tafel te krijgen. De maar liefst 85 recepten zijn binnen 5 tot 15 minuten klaar te maken met voedingswaarden die erbij vermeld staan.

Wil je een sixpack? Dan kan ik je dit receptenboek van harte aanraden. Al duizenden mensen zijn je voor gegaan. Dus waar wacht je nog op? Pak je korting en geniet mits je voor 21:00 besteld morgen al van de gerechten in Fitchef Turbo.

Maaltijden in bakjes

Dit sluit aan bij mijn vorige tip. Als je al je maaltijden voor de week klaar hebt is het natuurlijk wel handig dat je wat tupperware bakjes hebt. Zelf heb ik een stuk of 10 bakjes bij de action gekocht voor een paar euro. Elke maandag vul ik de bakjes met de maaltijd wat ik gekookt heb.

Doordat het in bakjes zit kun je het ook overal mee naar toe nemen. Zo kom je ook niet in de verleiding om tijdens de lunchpauze snel even ergens langs te gaan om te snacken.

Gezonde snacks

Snacks die we tussendoor eten zijn vaak de boosdoener waarom de meeste mensen geen sixpack hebben. Je pakt al snel een paar koekjes of snoepjes als je het thuis hebt liggen. En zonder dat je het echt door hebt krijg je onnodig veel calorieën binnen.

Maar dit hoeft geen probleem te zijn. Er zijn namelijk genoeg gezonde snacks te koop zodat je wegblijft van de ongezonde snacks. Denk bijvoorbeeld aan amandelen, cashewnoten, cherry tomaatjes, komkommer of toastjes zalm. In het receptenboek Fitchef Turbo waar ik het net al over had vind je ook gezonde tussendoortjes zodat je altijd wel iets lekkers hebt op tafel wat bovendien gezond is.

1 of 2 keer per week een cheat meal 

Naast al het gezonde eten heb je ook weleens zin om eens iets te eten waar je zin in hebt maar niet zo zeer gezond is. 1 of 2 keer per week een pizza of een patatje eten is dus ook helemaal niet erg. Zelf doe ik dit ook en het bevalt mij prima. Het heeft geen effect op mijn fysiek of gezondheid.

Begrijp wel dat het niet de bedoeling is dat je in één dag allerlei ongezonde dingen naar binnen werkt met als resultaat dat al je harde werk voor niets is geweest. Eet 1 tot 2 keer per week een ongezondere maaltijd maar eet voor de rest van de dag en week gewoon gezond.

Dit zijn mijn 5 tips om binnen 1 maand een sixpack te krijgen en dat door alleen maar gezond te eten. Vergeet niet dat als je aardig wat vet rondom je buik hebt, een sixpack niet binnen 1 maand te realiseren is. Maar als je goed doorzet dan heb je hoe dan ook voor de zomer een fantastisch strakke buik of zelfs een sixpack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *