Afvallen en Fit worden maar geen tijd om gezond te koken? Dan is dit de oplossing voor jou! Al meer dan 10.000 mensen zijn je voor gegaan.

Afvallen en Fit worden zonder moeite!

Kan je eenvoudig en snel Detoxen met DetoxOriginal?

je lichaam detoxen met Detox

Wil je jouw lichaam grondig laten reinigen? Dat kan door middel van Detoxen. Hiervoor volg je een dieet, gebruik je supplementen, neem je een therapeutische massage of laat je eventueel je darmen spoelen. De meeste mensen ervaren naast een gereinigd lichaam ook een slanker postuur, een energieboost en gaan weer stralen; zowel van binnen als van buiten.

Inhoudsopgave

Waarom is detoxen nodig?

In ons eten, de lucht die we inademen en verzorgingsproducten zitten stoffen die niet goed voor ons zijn, maar ook stoffen die minder goed voor ons zijn, de zogenaamde gifstoffen. Ze worden opgeslagen in je darmen, cellen en weefsel, als je lichaam ze niet kan verwijderen.

Deze opgeslagen gifstoffen kunnen ervoor zorgen dat je spijsvertering niet meer goed functioneert. Ook kunnen schimmels, parasieten en bacteriën zich bij de gifstoffen nestelen. Dit alles kan ervoor zorgen dat je gewicht toeneemt en dat je een vermoeid gevoel krijgt.

Detoxen helpt tegen deze gifstoffen. Het verwijdert ze uit je lichaam, zodat het vermoeide gevoel plaatsmaakt voor een energiek gevoel en je af kunt vallen.

Wat is detoxen precies?

Detoxen wil zeggen dat je je lichaam ontgiftigd. Afvalstoffen worden uit je lichaam verwijderd, waardoor je lichaam wordt schoongemaakt. Hierdoor krijg je een energiek gevoel, een verbeterde spijsvertering en zal je gewicht afnemen. Je voelt je niet alleen beter, maar straalt ook weer meer van buiten. Bij Detoxen doe je een of meerdere van de volgende dingen:

 • Een dieet volgen. Dit kunnen verschillende soorten diëten zijn. Bij zeer strenge diëten eet je niks en drink je acht tot twaalf glazen sap per dag. Deze sap is gemaakt van fruit, ahornsiroop en water. Bij minder strenge diëten eet je rauwe groenten, eet je fruit, drink je water en drink je kruidenthee. Deze twee diëten duren maximaal tien dagen. Eraan voorafgaand kun je het beste een paar dagen alvast wat minder eten en drinken om je lichaam aan minder voedsel te laten wennen. Naast het dieet kun je supplementen slikken, een therapeutische massage nemen en/of eventueel een darmspoeling laten doen. Alleen diëten is ook mogelijk bij Detoxen.
 • Eén maaltijd per dag innemen, om een uur of drie in de middag. Dat doe je dan een paar dagen achter elkaar of op een vaste dag per week.
 • Supplementen slikken. Deze kun je naast het dieet slikken of los van een dieet. In dat geval gebruik je alleen supplementen en hoef je verder niks te doen voor het Detoxen. De stoffen van deze supplementen zorgen voor de volledige reiniging van je lichaam. Vet wordt verbrand, de stofwisseling versnelt en afvalstoffen worden verwijderd. Door de inname van deze supplementen neemt ook je ongezonde trek af, waardoor je vanzelf gezonder gaat eten. Een goed voorbeeld van een supplement dat je helpt bij het detoxen is DetoxOriginal, hierover onderaan dit artikel meer.
 • Het nemen van een therapeutische massage. Deze draagt de naam Lymfedrainage en zorgt voor een verbetering van de afvoer van afvalstoffen, bevordert de cel vernieuwing en geeft een ontspannen gevoel.
 • Een darmspoeling laten doen. Dit is alleen nodig wanneer er ondanks het dieet, de supplementen en/of de massage toch nog gifstoffen in je lichaam blijven; ze stapelen zich op. Je lichaam kan de afvoer dan niet zelf regelen. Bij darmspoeling wordt er een dun slangetje via je anus in je dikke darm geplaatst. Hier wordt water en eventuele andere toevoegingen doorheen gespoeld met als doel de afvalstoffen losweken van je darmwand. Deze behandeling kost ongeveer een uur en is niet pijnlijk. Darmspoeling hoef je in principe niet toe te passen bij Detoxen; alleen als er sprake is van verstopping, als de afvalstoffen niet uit zichzelf uit je lichaam komen.

Wanneer en hoe lang kun je het beste Detoxen?

Het gaat er bij Detoxen om dat je lichaam de tijd krijgt om te ontgiften. Daar heeft je lichaam ongeveer een week tot tien dagen voor nodig. Het verstandigste is om ervoor te kiezen een of twee keer per jaar te Detoxen. Zo zorg je ervoor dat je lichaam regelmatig even de tijd heeft om afvalstoffen te verwijderen en blijf je een schoon, energiek gevoel houden.

Wat is goed om te doen tijdens je Detox?

Naast diëten, het slikken van supplementen en een darmspoeling, zijn er nog andere dingen die je kunt doen om je Detox zo goed mogelijk te lagen verlopen:

 • Op vaste tijden eten of drinken (als je alleen sappen drinkt). Eet of drink bijvoorbeeld een ontbijt, een lunch en een avondmaaltijd. Het is goed om het ontbijt vroeg in de ochtend te nemen en het avondeten laat in de middag. Zo eet je gedurende een tijdsbestek van ongeveer tien uur en is er op een dag voldoende tijd over voor je lichaam om zich bezig te houden met het verwijderen van afvalstoffen.
 • Slaap zoveel mogelijk. In deze tijd kan je lichaam namelijk giftige stoffen verwijderen.
 • Als je alleen supplementen inneemt en geen dieet volgt, dan kun je het beste alleen biologisch voedsel eten en liever geen suikers, plantaardige olie, alcohol en bewerkt voedsel.
 • Beweeg goed: elke dag twintig tot dertig minuten, waarvan twee of drie dagen in de week intensief.
 • Ga in de sauna. Hierin kan namelijk het achterblijvende gif worden verwijderd via je zweet.
 • Doe het rustig aan; ga stress uit de weg. Stresshormonen zijn slecht voor je Detox. Ze remmen het proces.

Wat moet je in de gaten houden als je aan het Detoxen bent?

Ben je aan het Detoxen op welke manier dan ook, dan zijn er een aantal punten belangrijk om te weten. Het zijn dingen om in de gaten te houden, om op te letten.

 • Bij Detoxen moeten je darmen worden gestimuleerd bij het maken van peristaltische bewegingen. Door middel van deze bewegingen gaat je voeding namelijk vooruit in je darmen. Dat gebeurt met behulp van het eten van vezelrijk voedsel, zoals fruit en groente, die in de diëten zit bewerkt.
 • Bij Detoxen moet je goed op je lichaam letten. Voel je je vermoeid, heb je hoofdpijn of voel je je verslapt? Dan is dat niet perse erg. Wel is het belangrijk om goed naar je lichaam te luisteren. Neem rust als je moe bent, zorg voor iets meer calorieën in je voedsel als je je te slap voelt of hoofdpijn krijgt.

Detox Original is onmisbaar bij succesvol Detoxen

Als je garantie op succes wilt voor jouw Detoxen, dan kies je voor een dieet dat het beste bij je past. Je kunt er ook voor kiezen om alleen supplementen te gebruiken, waarbij je gewoon alles mag blijven eten. Zo weet je zeker dat jouw Detoxen een succes wordt.

Je hoeft nu immers maar weinig doorzettingsvermogen te hebben om resultaat te verkrijgen; een paar pilletjes slikken moet lukken toch? Detox Original is een goed voorbeeld van een supplement dat je zonder streng dieet kunt slikken en dat goede resultaten oplevert. Wat dacht je van het volgende:

 •  Het kwijt raken van je afvalstoffen.
 • Het verliezen van lichaamsvet, dit gaat maar liefst 80% sneller dan je normaal gesproken doet.
 • Het verliezen van kilo’s.
 • Het krijgen van een energie boost.
 • Minder behoefte hebben aan ongezonde voedsel.
 • Een versnelde stofwisseling
 • Een gezond lichaam: zowel van binnen als van buiten.

Heb je nog twijfels over het volgen van een dieet of het innemen van supplementen? Bedenk dan het volgende. Als je kiest voor een streng dieet, dan moet je niet alleen de ongezonde snacks weerstaan, maar ook een eenvoudige bruine boterham met kaas, een bakje yoghurt, een stuk vlees, noten, rijst en pasta.

Producten die niet heel ongezond zijn, maar wel vullend. De sappen, het fruit, de groente, het water en de kruidenthee van de diëten, vullen nauwelijks. Dat maakt dat je te kampen krijgt met een hongergevoel, waardoor je misschien slecht slaapt, je niet goed kunt concentreren, je aandacht er niet bij kunt houden, enzovoort.

Als je zeker weet dat je het aan kunt, moet je er voor gaan. Het is immers zeer gezond. Bij twijfel kun je beter gaan voor Detox Original supplementen. Uit onderzoek blijkt dat deze betere resultaten geven dan supplementen die erop lijken. Het geeft een grotere energie boost, voert meer giftige stoffen af, geeft je een gezonder lichaam en een betere huid. Dus ga je voor Detoxen zonder al te veel moeite, dan koop je het best werkende supplement op detoxoriginal.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *