Afvallen en Fit worden maar geen tijd om gezond te koken? Dan is dit de oplossing voor jou! Al meer dan 10.000 mensen zijn je voor gegaan.

Afvallen en Fit worden zonder moeite!

8 dingen waardoor je lelijk wordt of lelijk bent!

dingen waar je lelijk van wordt

Er zijn misschien wel bepaalde dingen die jij dagelijks doet waardoor je op termijn lelijk wordt of lelijk door bent. Als je hier geen problemen mee hebt ”prima”. Maar als je de maximale potentie van je schoonheid uit jezelf wilt halen is het belangrijk dat je deze 8 dingen afleert of toevoegt aan je dagelijkse routine!

Inhoudsopgave

Een klootzak of bitch zijn maakt jou lelijk!

Je kunt nog zo’n mooi koppie hebben en het perfecte lijf hebben. Maar als jij je gedraagt als een klootzak of bitch naar anderen toe ben je lelijk.

Roken

Als je sneller rimpels wilt hebben en er ouder uit wilt zien moet je vooral gaan roken. Wil je dit niet? Stop dan met roken. Verder is het ongezond, stinkt het en kost het je ook nog eens klauwen vol geld. Voor al dat geld zou je elk jaar lekker op vakantie kunnen gaan!

Teveel drinken

Natuurlijk het is geen probleem om eens te drinken met je vrienden of eens een avondje goed door te zakken en het ervan te nemen om een dag later spijt te hebben dat je zoveel gedronken hebt. Maar zal dit jou lelijker maken? Nee, absoluut niet!

Maar zodra je dagelijks een flinke hoeveelheid alcohol nuttigt zal het een negatief effect op je huid hebben. Een veel voorkomend huidprobleem bij mensen die overmatig alcohol drinken is rosacea. Rosacea is huidaandoening dat zich kenmerkt door felrode verkleuringen met name van de wangen en de neus. Daarnaast is alcohol funest voor je spiermassa.

Slecht eten

Ga je slecht eten dan ga je er ook slecht uit zien zo simpel is het. Fastfood, bewerkt voedsel, frisdrank al deze troep zorgt ervoor dat je niet alleen dikker wordt maar ook je huid wordt er minder mooi van.

Is het moeilijk voor je om gezond te eten of wil je er niet zoveel tijd aanbesteden? Dan is het receptenboek Fitchef Turbo iets voor jou. In dit boek staan meer dan 85 gezonde recepten die binnen 5 tot 15 minuten klaar zijn om opgediend te worden!

De zon

Het is heerlijk en we kijken er allemaal naar uit om naar het zwembad en strand te gaan om te genieten van de zon. De realiteit is dat de zon een bitch is en je mooie huid klap op klap geeft. De UV stralen maken de cellen in je huid kapot, daar kan de zon verder ook niets aan doen dat is nu eenmaal zo. Het is daarom belangrijk dat je je insmeert met zonnebrandcrème. Over 20 jaar zul je blij zijn dat jij je elke keer goed hebt ingesmeerd.

Je huid niet verzorgen 

Je huid krijgt een hoop te verduren het is dus belangrijk dat je je huid goed verzorgt.  Gedurende de dag en nacht stapelen talg, dode huidcellen en andere viezigheid zich op elkaar. Maak je dit niet schoon?

Dan krijg je een dof en onregelmatige huid. Ook heb je meer kans op puistjes door de poriën die verstopt kunnen raken. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je dagelijks een cleanser gebruikt om je huid te reinigen. Voor mensen met een droge huid is een moisturizer ook een fijne toevoeging.

Niet genoeg water drinken

Je lichaam bestaat voor 75 procent uit water je moet dus genoeg water drinken om gehydrateerd te blijven. Doe je dit niet? Dan raakt je lichaam uitgedroogd en dat komt niet ten goede voor je huid. Zorg ervoor dat je dagelijks 2 tot 3 liter water per dag drinkt!

Niet genoeg slapen

Zodra we niet genoeg slapen is het vrijwel direct te zien in de spiegel. Wallen en donkere kringen onder de ogen en nog veel meer dingen in je lichaam wat niet goed functioneert als je niet genoeg slaapt. Je hebt je schoonheidsslaap nodig om je lichaam te laten herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *