Fit in 4 minuten review: Tabata training werkt het écht? Ja!

fit in 4 minuten

Fit in 4 minuten worden zou natuurlijk fantastisch zijn, het zou een hoop tijd en moeite besparen, maar is het daadwerkelijk waar of totale onzin?

Als jij op deze pagina bent terecht gekomen, dan twijfel jij waarschijnlijk, of het wel echt mogelijk is om Fit in 4 minuten te worden.

Je denkt erover na om Fit in 4 minuten van Katja Callens te kopen, maar iets houd je nog tegen. Dit begrijp ik goed, want om eerlijk te zijn het klinkt het een beetje te mooi om waar te zijn, wat uiteindelijk vaak ook zo is.

Maar niet getreurd ik zal het antwoord op jou vraag geven. Aangezien ik al veel ervaring heb, op het gebied van deze trainingsmethode, wil ik jou graag mijn mening en review geven over Fit in 4 minuten!

Inhoudsopgave

Wie is Katja Callens?

Katja Callens is de maker en de bedenker van het workout programma Fit in 4 minuten!

Katja Callens is een bekende binnen de gezondheidsniche. Als jij je al een tijdje begeeft in deze niche dan is het goed mogelijk dat je al weleens van Katja gehoord hebt.

Ze heeft ook nog andere programma’s zoals het succesvolle voedingsprogramma het Mentale Dieet Plan. Meer weet ik daar ook niet van, aangezien ik het programma nooit gebruikt heb.

Overigens denk ik niet dat Katja Callens een echt persoon is, maar dat ze een pseudoniem gebruikt. Dit is verder geen probleem als je hulp nodig hebt. Je zult dus niet contact met Katja hebben, maar met één van haar werknemers, mocht je problemen hebben of vragen.

Wat is Fit in 4 minuten?

Fit in 4 minuten is een videoprogramma, gebaseerd op de fitnessmethode Tabata training. High Intensity Interval Training.

Je doet 20 seconden lang een oefening, vervolgens rust je 10 seconden. Dit herhaal je vervolgens 8 keer achter elkaar, waardoor je een totaal workout van 4 minuten krijgt.

Tijdens deze 4 minuten moet je allerlei oefeningen doen zoals de sqaut, push ups, burpee’s, sprints en core oefeningen.

Om het wat duidelijker voor je te maken heb ik een zelfgemaakt voorbeeldje, hoe Fit in 4 minuten werkt:

 1. 20 seconden Sqauten + 10 seconden rust.
 2. 20 seconden Squaten + 10 seconden rust.
 3. 20 seconden Push Ups + 10 seconden rust.
 4. 20 seconden Push Ups + 10 seconden rust.
 5. 20 seconden Burpee’s+ 10 seconden rust.
 6. 20 seconden Burpee’s + 10 seconden rust.
 7. 20 seconden Core oefeningen + 10 seconden rust.
 8. 20 seconden Core oefeningen + 10 seconden rust.

En eigenlijk is dit alles, simpeler kan het niet zijn om fit te worden, maar werkt het ook echt?

Werkt Fit in 4 minuten?

Ik denk dat ik je blij kan maken want Fit in 4 minuten werkt echt! Jarenlang is ons wijs gemaakt dat we wel tot 2 uurtjes moeten sporten om gezond en sterk te zijn, en te blijven.

Inmiddels is dit al lang achterhaalt en gaat het meer om de intensiteit. Dit kan je natuurlijk zo zwaar mogelijk voor jezelf maken en dat is ook het doel, alles uit jezelf halen!

Zelf heb ik veel ervaring met Tabata training. En ik kan je melden dat je echt stuk kan gaan in 4 minuten training waarvan een groot gedeelte rust is. Zolang je alles geeft tijdens deze 4 minuten zul je het 100 procent gaan voelen.

Voor wie is Fit in 4 Minuten?

Fit in 4 minuten is ideaal voor mensen die niet graag naar de sportschool gaan. Daarnaast is het maar 4 minuten waardoor het laagdrempelig is voor mensen die niet fit zijn, maar er toch iets aan willen doen.

Op deze manier kun je een mooi opstapje nemen naar een gezond en fit lichaam, en wie weet wel doorgroeien.

Voor de mensen die al vrij fit zijn raad ik Fit in 4 minuten niet zo aan, al kan het natuurlijk wel degelijk helpen zolang je alles maar uit jezelf houdt.

Maar als je fit bent is een programma als insanity max 30 waarschijnlijk een betere keuze om mee te starten.

Dit programma bestaat onder andere uit Tabata workouts van 30 minuten. De methode werkt ongeveer hetzelfde als Fit in 4 minuten, alleen doe je dan meerdere rondes van 4 minuten.

Insanity max 30 raad ik dan ook niet aan voor mensen die op dit moment niet fit zijn. Het is in dit geval veel beter en effectiever om te beginnen met Fit in 4 minuten!

Wat krijg je bij aanschaf van Fit in 4 minuten?

Zodra je besluit om Fit in 4 minuten te kopen, wordt je gelijk doorgestuurd naar een pagina waarop je een account kunt maken, om de 10 video’s en bonussen te vinden.

De bonussen bestaan uit:

 • Ebook: 80 Kiprecepten
 • Ebook: 60 voedzame maaltijden
 • Ebook: 20 zoete recepten

Dit zijn zeer nuttige bonussen om je de energie te geven voor de workouts, en natuurlijk sneller te laten afvallen, en gezonder te eten.

Je geeft een gebruikersnaam en wachtwoord op. Vervolgens kun je inloggen in het leden gedeelte van de Fit in 4 minuten, hier kun je alles video’s en bonussen vinden.

Oftewel zodra je Fit in 4 minuten koopt, kun je gelijk gaan starten!

Mijn mening en review over Fit in 4 minuten

Zodra je inlogt op het leden gedeelte van Fit in 4 minuten. Zie je netjes alle 10 video’s waardoor je gelijk weet waar je moet beginnen.

In alle video’s worden Tabata (High Intensity Interval Training) oefeningen gedaan. Dit betekent dat je in een korte tijd intensieve oefeningen zult doen. Je cardiovasculair systeem zal flink op de proef gesteld worden en reken er maar op dat je in 4 minuten aardig zult zweten.

Persoonlijk vond ik het niet heel erg zwaar. Maar dit komt omdat ik vrij fit ben en regelmatig insanity max 30 doe wat een stuk intensiever is dan Fit in 4 minuten.

Tijdens de insanity max 30 Tabata workout zul je een paar keer 4 minuten achter elkaar op deze manier moet trainen. Het voelde dus eigenlijk als een flinke warming up.

Maar voor mensen die niet zo fit zijn, herstellen van een blessure of ziekte, of veel overgewicht hebben en vrijwel nooit sporten. Zullen de oefeningen wel zeer intensief aan voelen en zal je in 4 minuten flink vermoeid raken.

Wat ik het mooiste vind aan de Fit in 4 minuten is dat het zo laagdrempelig is, en dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn om fit te worden. Doordat het zo kort is, is het makkelijker voor mensen om vol te blijven houden.

Is Fit in 4 minuten dan echt zo simpel?

Ja, eigenlijk is het vrij simpel. Maar je moet niet gaan denken dat het niet zwaar zal worden. Je zult tijdens deze 4 minuten alles uit jezelf moeten halen, en eigenlijk is het een eis dat je na 4 minuten redelijk kapot moet zijn.

Zodra dit het geval is zul je al snel merken dat je veranderingen aan jezelf zult merken, en dat alles qua sport of zware fysieke dingen je veel makkelijker zullen afgaan.

Als gevorderde sporter is Fit in 4 minuten wellicht wat te makkelijk, en zal het niet veel voor je lichaam doen aangezien je niet geprikkeld wordt.

Maar voor de beginner of mensen die door omstandigheden weer opnieuw fit willen worden, is Fit in 4 minuten een uitermate geschikt programma om te volgen!

Daarnaast is het ook heel makkelijk te volgen wat ook ten goede komt voor iedereen die net begint, zo weet je precies hoe je alles moet doen.

De prijs van Fit in 4 minuten

Fit in 4 minuten kost eenmalig €37 euro. Dit is niet veel geld voor 10 video’s plus alle bonussen die je krijgt. Je kunt dit programma voor altijd gebruiken, om fit te blijven in een zo kort mogelijke tijd.

Ik garandeer je dat je na het volgen van deze video’s, jezelf een stuk fitter en gezonder zult voelen, vooral als beginner zal je flinke stappen gaan maken, en dat is natuurlijk ook het doel van Fit in 4 minuten.

30 dagen niet goed geld terug garantie

Mocht je op dit moment nog steeds twijfelen of Fit in 4 minuten iets voor jou is? Dan kun je die twijfel nou wegnemen want Fit in 4 minuten geeft jou de mogelijkheid om het 30 dagen zonder risico te proberen, met een 30 dagen-niet-goed-geld terug garantie.

Het is natuurlijk mogelijk dat je op één of andere manier toch niet tevreden bent, of dat het niet is wat je er van verwacht had. Dan kun je gewoon binnen 30 dagen je geld terug vragen.

Oftewel je hebt geen risico op een miskoop, en je kunt alleen maar winnen in dit geval!

Fit in 4 minuten kopen!

Heb je weinig tijd, heb je overgewicht, ben je niet zoveel gewend op sportgebied, of heb je geen zin om naar de sportschool te gaan?

Dan is Fit in 4 minuten echt iets voor jou! De oefeningen zijn laagdrempelig, daardoor is het makkelijk uit te voeren. En als beginner zul je al snel met stappen vooruit gaan in je fitheid, wat tot mooie resultaten zal leiden.

En door de 30 dagen-niet-goed-geld-terug garantie loop je geen enkel risico.

Dus ik zou zeggen waar wacht je nog op? Ga aan de slag om weer fit in het leven te staan! In de onderstaande link kun je Fit in 4 minuten kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *