Fitchef Turbo het beste receptenboek van Nederland!

Ben jij al maanden bezig om af te vallen maar wil het maar niet lukken of wordt het tijd om kilo’s te verliezen?
Lees dan hier waarom Fitchef Turbo iets voor jou is!

Recepten simpel en klaar binnen 15 minuten

Geschikt voor afvallen en spiermassa opbouwen

Hardcover boek, 85 recepten, voedingstips 248 pagina's

Hoeveelheid calorieën vemeld per recept

Weekschema voor mannen en vrouwen

Gezond eten met het hele gezin

Start met Fitchef Turbo

Wil je gezond eten, snel eten en lekker eten?
Probeer dan nu Fitchef Turbo!

Weinig tijd kwijt in de keuken

Heb je een hekel om lang in de keuken te staan en weerhoud jou dat ervan om gezond te koken? Vanaf nu niet meer want alle 85 recepten van Fitchef Turbo zijn klaar binnen 5-15 minuten.

Fitchef Turbo is heel eenvoudig

Veel kookboeken of voedingschema’s worden heel erg interessant gemaakt maar daarom ook lastig om te volgen en ongeschikt voor dagelijks gebruik. Het gevolg is dat deze kookboeken of voedingschema’s al snel niet meer gebruikt worden. Fitchef Turbo laat zien dat gezond eten niet moeilijk is maar simpel, lekker en snel met ingrediënten die je in de supermarkt kan kopen.

Afvallen en Spiermassa opbouwen

Je gaat niet alleen afvallen met de recepten in Fitchef Turbo, maar de recepten zijn ook zeer geschikt om spiermassa op te bouwen. De recepten in het boek bevatten relatief veel eiwit. Eiwitten zijn de bouwstenen voor je lichaam. Om spiermassa op te bouwen heeft je lichaam eiwitten nodig. Spiermassa zorgt er ook weer voor dat je meer calorieën verbrandt waardoor je sneller gaat afvallen.

Een klein inkijkje in het Boek Fitchef Turbo

Afvallen met Fitchef Turbo

Fitchef Turbo is zeer geschikt voor jou als je wil afvallen. Met Fitchef Turbo kun je op een laagdrempelige manier afvallen. In het boek leer je precies wat je nodig hebt voor een verantwoorde eetpatroon zodat je niet alleen kunt afvallen maar ook op je streef gewicht blijft. Bij elk recept vind je  voedingswaarden zodat je precies weet wat je binnenkrijgt en hoeveel je binnenkrijgt.

De recepten bevatten relatief veel eiwitten wat gunstig is voor vetverlies aangezien je lichaam meer energie verbruikt om eiwitten te verwerken, maar het zorgt er ook voor dat je minder snel een hongergevoel krijgt. Daarnaast zijn eiwitten de bouwstenen voor je lichaam wat goed is voor het behoudt of opbouw van spiermassa. En des te meer spiermassa je hebt des te meer calorieen je verbrandt.

Gespierder worden met Fitchef Turbo

Fitchef Turbo is niet alleen geschikt voor mensen die willen afvallen. Ook sporters die al fit zijn maar nog gespierder willen worden is Fitchef Turbo zeer geschikt. Alle recepten bevatten veel eiwitten, dit is gunstig voor je spieren aangezien eiwitten de bouwstenen voor je lichaam zijn. Krachtsporter Anthony van de Kruijver bekend van Youtube is een onder andere een gebruiker van Fitchef Turbo.

Voor krachtsporters is het vooral fijn dat ze eens wat anders eten dan rijst, broccoli en kip. Met het receptenboek is dit verleden tijd en kun je elke dag genieten van heerlijk eten. De hoeveel calorieën zijn wel vooral berekend op mensen die willen afvallen. Krachtsporters hebben meer calorieën nodig, voeg dus eventueel zelf extra koolhydraten toe aan je recept of eet meer van het recept.​

Vandaag voor 21:00 besteld? Morgen in huis!

Lees hier mijn persoonlijke review over Fitchef Turbo

Eigenaren van Fitchef Turbo zijn laaiend enthousiast.