Vind de liefde van je leven. 1 op de 3 mensen vindt een serieuze relatie met..

Parship

 Meld je gratis aan en vind jouw nieuwe liefde

Hoe moet je flirten met vrouwen, zonder over te komen als een engerd!

flirten met vrouwen

Hoe moet je flirten met vrouwen zonder dat je dat overkomt als een engerd!

Er is namelijk een hele fijne lijn tussen charmant en schattig zijn, of overkomen als een enge creep waar ze onmiddellijk bij weg wil rennen.

Oké flirten, met flirten bedoel ik flirten in de echte wereld, daarmee bedoel ik flirten van persoon tot persoon. Dus niet flirten op technologische basis, geen facebook, whatsapp of wat dan ook. Er is een persoon bij jou in de buurt en je gaat proberen te communiceren met elkaar om vervolgens actie te krijgen.

Natuurlijk realiseer ik me heel erg goed dat de technologie het spel van flirten heeft verandert. Tegenwoordig hebben we zoveel mogelijkheden om met elkaar te flirten via apps en dat doen we ook graag.

Vooral als single zijnde is het natuurlijk ook geweldig dat je door de technologie zoveel meer bereik hebt om leuke dames of heren te ontmoeten. Er is echter ook een keerzijde hieraan en dat is dat we niet altijd meer weten hoe we nou in het echt moeten flirten.

Inhoudsopgave

Hoe moet je flirten met vrouwen?

Daar ben je dan, je bent op je werk, je zit in een lunchroom, je doet boodschappen, je bent op school of waar je ook bent het maakt niet uit.

Feit is dat je haar ineens spot, je vindt haar knap of wat het ook mag zijn, zij trekt gelijk je aandacht en je wilt graag kennis maken.

Nou denken veel mensen dat oogcontact maken de eerste stap is, maar persoonlijk denk ik dat het stap 2 is.

Stap 1 is namelijk checken of deze sexy, knappe, aantrekkelijke dame een ring draagt oftewel bezet is, zo ja? Dan heeft het schip helaas al een kapitein, maar geen zorgen al snel zul je een schip tegenkomen zonder kapitein, en is het tijd voor stap 2.

Oogcontact maken 

Zodra je hebt gezien dat ze geen ring draagt, is het tijd om oogcontact te maken. Eigenlijk wil je dat je dat je betrapt wordt door haar.

Dit betekent achter elkaar kijken tot ze in de gaten heeft dat jij naar haar kijkt. Oké, je bent nou betrapt door je knappe señorita. Blijf nu gewoon even door gaan met af en toe met een oogopslag kijken.

Maar ga absoluut niet staren, dit kan namelijk heel erg creepy en ongemakkelijk overkomen. Zodra zij naar je kijkt, lach je naar haar, geef je een knikje met je hoofd en kijk je vervolgens weg.

Ga gewoon weer bezig met je ding waar je mee bezig was en kijk vervolgens weer.

Geef een grote glimlach

Wanneer zij jou vervolgens weer ziet kijken is het tijd voor de volgende stap. Je geeft nu een brede glimlach, je lacht nou op een manier van oké je hebt me betrapt, hoe grappig is dat.

Maar van binnen is dit het sein dat de lichten op groen staan en het game on is. Het is tijd om een move te maken.

Je gaat jezelf introduceren. Loop zelfverzekerd naar haar toe, niet te snel maar ook niet te langzaam, nee gewoon lekker simpel maar zelfverzekerd alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Je stelt jezelf voor

Je stelt jezelf voor en zegt hallo tegen haar. Dit is het kritische punt, waar je waarschijnlijk het gevoel krijgt dat je flauwvalt en moet overgeven.

Dit is heel normaal, op dit punt bevriezen heel veel mannen en weten ze niet meer wat ze moeten zeggen. Het wordt een gesprek van uhh ik ben Victor en het valt helemaal stil.

Een manier om succesvol te zijn, is om je gesprek voor te bereiden. Het hoeft niet veel te zijn, smal talk is genoeg maar je moet een manier vinden om het ijs te breken en niets is beter dan een compliment geven.

Geef een compliment 

Een compliment geven is magisch. Als je een compliment geeft aan haar zal ze je gelijk een stuk leuker vinden. Het is wel belangrijk dat je compliment goed overkomt.

Wees dapper en gedurfd, geef haar een compliment en kijk in haar ogen wanneer je het zegt. Ga dus niet wegkijken terwijl je zegt dat je haar jurk zo mooi vindt.

Maar in geen enkele omstandigheden mag het een compliment van seksuele aard zijn zoals, mmm dat kontje van jou, dit komt nogal creepy over. En mocht het toch wel werken en ze vindt het leuk om te horen. Dan is het niet de eerste keer dat dit gebeurd, en ben jij niet de eerste persoon die op de trein zal stappen.

Hoe gaat het gesprek verder 

Oké, de conversatie gaat goed, je hebt je voorgesteld, je hebt haar een compliment gegeven. En je hebt laten zien dat je zelfverzekerd bent, wat ze ongelooflijk sexy zal vinden. Dit zal jou alleen al boven 95% van alle andere mannen zetten.

Zo de conversatie rolt lekker door en nou is het de key wat je gaat doen, weet wanneer je de conversatie eindigt.

Als je de dame in kwestie weer zult zien, als het bijvoorbeeld een klasgenoot, collega of iemand is die in de sportschool traint waar jij ook traint dan kun je het gesprek en flirten beëindigen, om het de volgende keer weer op te pakken.

Maar als je niet zeker weet of je haar nog weer zult zien en je wilt het lot niet testen, dan is het tijd om ballen te tonen en haar nummer te vragen.

En wat is nou het ergste wat kan gebeuren als je het vraagt? Serieus het ergste wat kan gebeuren is dat ze nee zegt.

Als dit zegt of ze aarzelt. Wees dan gewoon beleefd en zeg dat je het begrijpt, dat het leuk was om haar te ontmoeten en wens haar nog een fijne dag en vertrek.

Wees niet wanhopig

Als het niet lukt ga je op een andere dag gewoon weer opnieuw flirten. Probeer het niet constant achter elkaar te doen, want dan verkoop je jezelf en niets is onaantrekkelijker dan iemand die onzeker en wanhopig lijkt.

Uiteindelijk is flirten een nummer spelletje. Hoe meer je zult flirten met mensen des te beter je erin zal worden en vergroot je de kans dat het je uiteindelijk zal lukken.

We zijn allemaal niet geboren om goed te zijn in flirten het vergt gewoon oefening om er goed in te zijn.

De eerste keer dat je op iemand afstapt, zal waarschijnlijk zenuwslopend zijn en je zal zeven kleuren schijten.

Maar hoe meer je het doet des te comfortabeler en beter je zult worden in flirten.

Wordt een conversatie koning 

Wil je echt goed worden in flirten met vrouwen? Dan is de conversatie koning iets voor jou. In deze cursus laten ze met echte filmpjes zien hoe je moet flirten met vrouwen, en haar hart kunt stelen.

Je zult leren hoe je op allerlei manieren een gesprek kunt beginnen met vrouwen en hoe je haar uiteindelijk kunt veroveren.

Ben je benieuwd naar de filmpjes en wil je een echte conversatie koning worden bij de vrouwen? Klik dan op de link hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *