Vind de liefde van je leven. 1 op de 3 mensen vindt een serieuze relatie met..

Parship

 Meld je gratis aan en vind jouw nieuwe liefde

10 fouten die vrouwen maken op de eerste date

fouten die vrouwen maken op de eerste date

Stel je hebt een date gehad met een hele leuke jongen of man en voor jouw gevoel was het geweldig.

Maar wat als hij daarna niets meer van zich laat horen? Hoe kan dit want het was toch zo leuk, of heb je toch een fout gemaakt tijdens de date?

Als je een goede indruk wil maken bij een man moet je een aantal dingen absoluut niet doen tijdens de date.

Inhoudsopgave

10 fouten die vrouwen maken op de eerste date

Met je mobiel bezig zijn

Als je het leuk hebt met een jongen ga dan niet met je mobiel spelen. Als je met je mobiel bezig bent kom je als vrouw al snel ongeïnteresseerd over.

Leg je mobiel aan de kant en leg je focus op hem. Zelfs al is het een positief berichtje naar je vriendin toe over hoe leuk hij wel niet is. Doe dit gewoon niet. Je kunt je vriendin na je date wel bellen.

Als het niet leuk is dan is het natuurlijk wel ideaal om een mobiel bij je te hebben. Zo zal hij er snel klaar mee zijn waardoor jullie de date kunnen beëindigen.

Sociaal stalken 

Voordat je met hem gaat daten heb je vast en zeker al op zijn facebook gezeten, hier is op zich niets mis mee, want het is leuk om te kijken naar zijn foto’s en bezigheden.

Maar zodra je hem er mee gaat stalken wordt het een ander verhaal. Hiermee wil ik zeggen dat je nooit moet vragen wie die Jessica nou is die elk berichtje op zijn tijdlijn een like geeft.

Hiermee geef je namelijk de indruk dat je een zeer jaloers type bent en hem goed in de gaten houdt. Dit geeft een zeer beklemmend gevoel aan een man. Doe dit dus niet!

Alleen maar over jezelf praten 

Vrouwen vinden het fijn om te praten en mannen vinden het oké als een vrouw aan het woord is.

Maar zodra je alleen maar over jezelf praat en niet echt interesse toont of vragen aan hem stelt over dingen die hem bezighouden in zijn leven. Krijgt hij de indruk dat het jou vooral om jezelf gaat.

Waarschijnlijk zal je als vrouw al het meest aan het woord zijn, stel hem dus ook gewoon vragen terug. Je wilt toch ook zoveel mogelijk te weten komen over je crush?

Over je ex praten

Ga niet over je ex praten tijdens de date. Ook al houdt het je bezig, laat het niet aan hem merken. Hou het verleden achter je.

Hij weet namelijk wat er speelde tussen jou en je ex, hij zal dus niet weten hoe hij moet antwoorden.

Hierdoor wordt het ongemakkelijk voor beide en is de sfeer ineens compleet weg. En dat zou nogal zonde zijn voor jullie 1e date en de kans op een 2e date verminderen.

Seks op de eerste date

Als je een leuke date hebt gehad en hij vraagt of je nog even naar binnenkomt om nog wat te drinken. Ga dan niet naar zijn slaapkamer om vervolgens al je kledingstukken uit te trekken.

Hij zal het misschien geweldig vinden dat jij zin in hem hebt en seks wil hebben. Maar hij zal denken dit ging wel erg gemakkelijk. Na een avondje heerlijke seks zijn alle verrassingen en spanningen voor hem weg.

Geef jezelf niet te makkelijk bloot, ook al wil je het zo graag. Het is veel spannender om het langzaam op te bouwen. Zo zal hij steeds meer naar je verlangen en geef je hem iets om naar uit te kijken.

Als het voor jou alleen om de seks gaat dan maakt het natuurlijk niet uit en moet je het vooral doen. Maar daar gaan we in dit geval even niet vanuit.

Onderbreek hem niet

Als hij iets aan het vertellen is onderbreek hem dan niet door er steeds doorheen te praten omdat je zo nodig iets te zeggen hebt.

Zodra je dit wel doet wordt het al snel heel erg vermoeiend voor hem, wat de sfeer niet beter zal maken. Je geeft hem ook het idee dat je jezelf veel belangrijker vindt dan wat hij te zeggen heeft.

Vragen wat je van elkaar bent 

Ga aan het einde van de 1e date niet aan hem vragen hoe het nou precies tussen jullie zit. Het is pas de 1e date dan weet je helemaal nog niets.

Als je gelijk met vragen als deze komt zal hij een drukkend en benauwd gevoel krijgen. Waardoor hij zo snel mogelijk bij je weg wilt.

Als je elkaar leuk vind dan zal het vanzelf wel ter sprake komen na een paar dates.

Wees niet negatief 

Als je alleen maar aan het zeuren bent, nergens zin in hebt of alleen maar klaagt over je uiterlijk dan ben je goed op weg om geen 2e date te krijgen.

Een negatieve instelling zorgt ervoor dat hij ook een negatief gevoel gaat krijgen. Ga dus ook niet negatief zijn over je uiterlijk, om complimentjes van hem te krijgen.

Misschien zal hij wel een compliment gaan geven omdat hij zo vriendelijk is, maar door negatief te zijn wordt je er niet aantrekkelijker op.

Wees niet saai en afwachtend

Omdat mannen over het algemeen het initiatief nemen wil het niet zeggen dat je het als vrouw niet hoeft te doen.

Ga dus niet voor je uit staren tijdens de date en laat hem niet alle vragen stellen, maar toon zelf ook het initiatief om vragen aan hem te stellen.

Mannen ergeren zich namelijk aan vrouwen die weinig tot niets te zeggen hebben. Op de eerste date wil je elkaar toch ook leren kennen? Daarvoor moet je met elkaar praten en vragen aan elkaar stellen.

Praat niet met hem mee, heb een eigen mening

Mannen vinden het belangrijk dat een vrouw een eigen mening heeft. Als je het alleen maar met hem eens bent omdat je hem zo leuk vindt zal hij dat als onaantrekkelijk ervaren.

Ik zal even een simpel voorbeeld geven; Stel dat je zegt ik vind dit wijntje echt heerlijk, maar hij zegt dat hij het helemaal niet zo lekker vindt. Ga dan niet ineens zeggen dat je het wijntje ook niet zo lekker vindt vanwege de nasmaak.

Het is nogal ongeloofwaardig als je eerst zegt dat je het lekker vindt en daarna vies vindt omdat hij het toevallig niet zo lekker vindt.

Dit zouden dus een aantal reden kunnen zijn waarom hij niet meer wil afspreken. Maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Het kan ook best zijn dat je niets verkeerds hebt gedaan maar dat hij zich toch maar heeft bedacht voor een bepaalde reden of je toch niet zo aantrekkelijk vindt.

Het hoeft overigens ook niet zo te zijn dat een man niet meer op een 2e date wil als je één van deze 10 dingen toch doet op je date.

Ik wil hiermee alleen maar zeggen dat de kans dat het je niet gaat lukken verkleind wordt als je deze 10 fouten niet zult maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *