Gespierde god review | Je droomlichaam binnen 8 weken kan het echt?

gespierde god

Als jij op dit artikel bent terecht gekomen dan is de kans groot dat jij eraan zit te denken om gespierde god te kopen.

Maar blijkbaar twijfel je of je wel echt binnen 8 weken jouw gespierde droomlichaam kunt krijgen die je altijd al wou hebben met gespierde god?

Dan ben je op het goede adres, want ik heb het programma zelf aangeschaft en vervolgens 8 weken lang gevolgd.

Is de gespierde god zijn geld waard en iets voor jou? Je leest het in mijn review.

Inhoudsopgave

Wie is de maker van Gespierde god?

De auteur van het boek Gespierde god is Glenn Goossens. Glenn heeft in de loop der jaren veel kennis opgedaan op het gebied van voeding, fitness en gezondheid.

Hij is een gecertificeerd voedingsdeskundige, personal trainer en heeft inmiddels al meer dan duizenden mensen geholpen met hun lichaamsdoelen. Of het nou afvallen, aankomen of spieropbouw is.

Hij is ook zeker geen onbekende in de fitnesswereld. Hij heeft naast gespierde god nog meer boeken geschreven en schrijft geregeld blogs op verschillende websites in deze niche.

Wanneer ik naar Glenn Goossens zoek op google, kom ik voornamelijk positieve berichten tegen. Dus het lijkt erop dat Glenn Goossens inderdaad veel verstand heeft op het gebied van voeding en fitness.

Voor wie is Gespierde God?

Gespierde god is ideaal voor iemand die gespierd wilt worden maar eigenlijk niet weet waar hij of zij moet beginnen.

Tegenwoordig zitten we steeds meer op de bank tv te kijken of achter de computer. En dat is te zien aan de resultaten wat betreft het overgewicht in ons kikkerlandje.

Steeds meer mensen krijgen te maken met overgewicht, en lichamelijke klachten door het gebrek aan spierkracht.

Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Het is de bedoeling dat je met gemak afstanden kunt lopen en spullen kunt optillen zonder dat het je moeite kost. Wil jij dit? Dan moet je naast gezonde voeding ook sporten om spiermassa op te bouwen.

De voordelen zullen enorm zijn. Je gaat beter in je vel zitten, huishoudelijke activiteiten zullen makkelijker gaan, je zelfvertrouwen krijgt een boost, en je word aantrekkelijker voor het andere geslacht.

Voor de beginner is dit het perfecte boek om spiermassa op te bouwen. Ben je een gevorderde fitness sporter?

Dan kun je er ook zeker nog wel wat aan hebben. Maar het is duidelijk dat Glenn Goossens met Gespierde God vooral de focus heeft gelegd op beginners.

Gespierde god ervaringen en resultaat 

2 maand geleden heb ik besloten om het boek gespierde god aan te schaffen, en ermee aan de slag te gaan.

Ik moet zeggen dat ik nogal sceptisch was over het boek Gespierde God. Want binnen 8 weken je droomlichaam realiseren? Dat lijkt me een beetje ongeloofwaardig.

Toen ik het gedownloade boek binnenkreeg en even door ging kijken was ik blij verrast. Je kunt duidelijk zien dat Glenn Goossens verstand van zaken heeft. Glenn heeft er duidelijk veel tijd ingestoken om iets moois van gespierde god te maken.

Droom lichaam in 8 weken?

Maar is jouw droomlichaam van 8 weken nou echt te realiseren? Tja, dat is lastig want wat is precies jouw droomlichaam en hoe sta je er op dit moment voor?

Wil je vooral afgetraind zijn en definitie in je spieren zien? Dan is het in 8 weken zeker te realiseren. Maar wil je vooral veel spiermassa opbouwen en breed worden dan heb je veel meer dan 8 weken nodig.

Glenn Goossens beweert dat je met zijn trainingsmethode 10 kilo aan pure spiermassa kunt aankomen in 8 weken.

Dit vind ik heel erg ongeloofwaardig en totaal niet realistisch. Als je 10 kilo aan pure spiermassa aankomt in 1 jaar dan doe je het al heel erg goed.

Maar daarom is het geen reden om niet te beginnen met Gespierde God. Als je veel spiermassa wilt opbouwen zal dat met elk programma meer dan 8 weken kosten. Je kunt dan beter aan 8 maanden denken.

Maar heb jij als doel vooral sterker worden, en een afgetrainde body, waarbij je spieren duidelijk te zien zijn?

Dan kun je met gespierde god jouw droomlichaam binnen 8 weken realiseren.

Inhoud Gespierde God

Naast het hoofdboek van Gespierde God krijg je nog 2 extra bonussen.

  • Bonus: Sensationeel Snel maar Gezond Afvallen (boek)
  • Bonus: Het Ultieme Afslank Videoprogramma (video’s)

Het hoofdboek van Gespierde God bevat alle informatie voor een beginner om een gespierd lichaam te trainen.

Glenn Goossens vertelt in het boek wat de juiste voeding en beste oefeningen zijn, tips en allerlei andere informatie om een gespierd lichaam te trainen.

Voedingsschema’s en Trainingsschema’s 

In de Gespierde God krijg je ook voedingsschema’s en trainingsschema’s. Uiteraard zijn deze schema’s van professionele kwaliteit en doet het niet onder voor de schema’s in de sportschool.

En dat is natuurlijk ook niet zo verrassend met de kennis en professionaliteit van Glenn Goossens.

Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe je moet trainen en hoe je elke oefening moet uitvoeren. Dit is belangrijk om blessures te voorkomen en meer resultaat te behalen in 8 weken.

Maakt de Gespierde God de sportschool overbodig?

Dat ligt een beetje aan je doelen en wat je thuis hebt aan gewichten. Als je echt veel spiermassa wil opbouwen zal je gewichten moeten hebben, want uiteindelijk zal er een limiet zijn met het trainen van je lichaamsgewicht.

Als je thuis wilt trainen is dat echter prima te doen. Om alle oefeningen uit te voeren is het handig om een bankje aan te schaffen en wat gewichten aan te schaffen, meer heb je niet nodig.

Het is even een investering maar over de lange termijn ben je wel goedkoper uit. Is dat geen optie voor je omdat je het geld niet hebt dan is de sportschool een betere keuze.

Wil je vooral fit en afgetraind zijn? Dan kun je met lichaamsgewicht training en eventueel wat gewichten die je thuis hebt liggen, prima thuis trainen.

Het is belangrijk dat je traint met time under tension. Daarmee wil ik zeggen dat je zorgt dat je spieren voor een tijdje onder spanning staan.

Maar in het boek zul je het allemaal wel leren om alles uit je training te halen.

Wat zijn mijn resultaten?

Na 2 maanden kon ik duidelijk resultaten zien en vooral merken door me spierkracht dat duidelijk is toegenomen ten opzichte van 2 maanden geleden. Want de oefeningen kan ik nu een stuk zwaarder uitvoeren.

Veel breder dan 2 maanden geleden ben ik niet. Alleen me spieren knallen er iets meer uit waardoor het lijkt alsof ik wel een stuk breder ben geworden.

Mijn vetpercentage is van 16% naar 12% procent gegaan. Ik ben dus een stuk droger geworden.

Wat vooral mooi is dat ik veel beter in me vel zit en alles in het leven beter gaat. Zowel fysiek als geestelijk.

Ik ga me vanaf nu wat meer focussen op spiermassa opbouwen. Dit zal ik ook doen met het programma van de Gespierde God.

Wat zijn de ervaringen van andere mensen over Gespierde God?

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik over het algemeen zeer positief over het boek. Maar ik ben niet de enige wat er zijn meer mensen met positieve ervaringen over de Gespierde God.

Hier enkele reacties van mensen die ook getraind hebben met het trainingsprogramma Gespierde God.

“lof voor je boek, ben nu 6 weken bezig met je tips en schema’s en wordt nu echt ripped man!” – Jurgen (30)

“Hi Glenn, Ja, de resultaten beginnen nu echt te komen. Sinds mijn selfie van 3 weken geleden zie ik al duidelijke verschillen. Ben opweg om die echte gespierde god te zijn… wat een naam ook, goed bedacht hoor!” – Patrick (32)

“Ik was twijfelwachtig over je aanbod… maar ik moet eerlijk toegeven dat je boek makkelijk wegleest en mij precies laat inzien hoe het allemaal werkt. Keep up the good work! – P.R. (37)

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Je hebt recht op een 30 dagen niet goed, geld terug garantie op het boek Gespierde God.

Mocht je op één of ander manier niet tevreden zijn over het boek, dan kun je binnen 30 dagen na aanschaf van het boek je geld terug vragen.

Dit doet Glenn Goossens omdat hij 100% achter het product staat en ervan overtuigd is dat jij goede resultaten zult behalen.

Je hebt dus totaal geen risico op een miskoop. Ik zeg een win- win situatie!

Wat is mijn eigen conclusie over Gespierde God?

Alles is zeer goed onderbouwd en het is duidelijk dat Glenn Goossens veel kennis heeft. Het enige wat ik een minpunt vindt is dat hij beweert dat je 10 kilo aan spiermassa kunt opbouwen in 8 weken.

Dit kan verkeerde verwachtingen geven aan mensen, daardoor kunnen mensen die het boek Gespierde Boek aanschaffen, al snel teleurgesteld zijn als ze merken dat ze na 2 maanden maar 1,6 kilo aan spiermassa hebben opgebouwd (wat overigens ook veel is) in plaats van de beloofde 10 kilo spiermassa.

Verder is dit geen reden om het boek niet te kopen. Op de lange termijn kun je met dit programma 10 kilo aan spiermassa wel realiseren. Waardoor je uiteindelijk wel die Gespierde God bent die je altijd al wilt zijn.

Gespierde God Bestellen + Kortingslink

Als je gespierd wil worden, fitter wil worden of afgetraind? Dan raad ik je Gespierde God van harte aan!

Al vele mensen met mij hebben goede resultaten behaald met Gespierde God. Je zult niet alleen sterker worden. Maar ook zul je aantrekkelijker worden waardoor je zelfvertrouwen groeit.

Dankzij de 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Kun je zonder risico Gespierde God kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *