Wat te doen tegen haaruitval? In een paar seconden al je haar terug!

haaruitval

Ja, ik weet wat je denkt. In een paar seconden je haar terug dat is onmogelijk. Ik moet eerlijk toegeven dit is ook niet mogelijk, maar het kan wel lijken alsof je haar binnen een paar seconden terug is. Hoe dit kan, laat ik je later in het artikel zien. Kun je niet wachten? klik dan hier! Vandaag wil ik het hebben over wat te doen tegen haaruitval? Haaruitval is iets waar vooral mannen maar ook vrouwen mee te maken krijgen. Dit hoort nu eenmaal bij het ouder worden.

Voor de meeste mensen is haar zeer belangrijk. Het zal dus ook een grote schok zijn als je voor het eerst geconfronteerd wordt met haaruitval en kaalheid. Persoonlijk moet ik er ook niet aan denken dat ik kaal word. Mijn natuurlijke inhammen en dun haar zijn al erg genoeg. Maar gelukkig zijn er oplossingen tegen haaruitval en kaalheid mocht het zover zijn.

Je bent hier waarschijnlijk omdat je last hebt van haaruitval en kaal begint te worden. Gelukkig kun je er iets tegen doen maar je moet wel weten welke producten werken. Want er zijn ontzettend veel producten op de markt tegen haaruitval en kaalheid maar de meeste werken gewoon niet tot nauwelijks en kosten je klauwen vol geld!

Ik wil het hebben over 3 methodes die bewezen hebben dat het haaruitval kan bestrijden.

Inhoudsopgave

Wat te doen tegen haaruitval? 3  Methodes tegen Haaruitval!

Minoxidil

Minoxidil is een lotion dat haaruitval vermindert of stopt en in sommige gevallen zelfs haar laat terug groeien. Het is een lotion die je moet aanbrengen op je hoofdhuid. De werking van het middel is ontdekt toen het eigenlijk werd getest voor het verlagen van de bloeddruk. Onderzoekers zagen dat het ook helpt tegen haaruitval.

Minoxidil werkt bij één op de drie mannen en één op de twee vrouwen. Het is dus niet gegarandeerd dat het zal werken. Het eerste effect is soms pas merkbaar naar een aantal maanden. Als je na een jaargebruik nog geen verbeteringen ziet dan werkt het middel helaas niet bij je en kun je er beter mee stoppen.

Overigens moet je je sowieso afvragen of je wel gebruik wilt maken van dit middel. Het heeft namelijk een aantal bijwerkingen en andere nadelen.

Eventuele bijwerkingen:

  • Sommige mensen ervaren hoofdpijn bij het aanbrengen van de lotion.
  • Haargroei op andere plekken dan waar je de lotion hebt aangebracht.
  • Huidirritatie zoals een droge huid, jeuk en acne. Dit komt waarschijnlijk door de alcohol in het middel.
  • Heb je een hart of vaataandoening? Raadpleeg je arts dan of je wel minoxidil mag gebruiken.

Gebruik dit middel niet als je zwanger wilt worden of zwanger bent. Je hebt namelijk kans dat de baby te maken krijgt met overmatige haargroei. Dit geldt ook voor borstvoeding. Dit medicijn komt namelijk in de moedermelk waardoor de baby het medicijn ook binnenkrijgt.

Zoals je kunt zien kun je een aantal nare bijwerkingen krijgen van minoxidil al zijn deze bijwerkingen wel zeldzaam. Daarbij komt dat het effect tegen haaruitval stopt zodra je stopt met het middel. Persoonlijk zou ik niet snel beginnen met minoxidil. Maar minoxidil kan het proberen waard zijn voor jou.

Haartransplantatie

Een haartransplantatie is één van de populairste en meest effectieve oplossing tegen haaruitval. Een haartransplantatie is snel en als het goed gedaan is ziet het er heel erg goed uit. Het nadeel is alleen dat het niet permanent is en je op termijn weer een behandeling nodig hebt en de grootste nadeel van een haartransplantie is dat het gigantisch duur is.

Het is gewoon niet weggelegd voor iedereen om zo’n bedrag neer te tellen. Daarbij komt dat je meerdere ingrepen nodig hebt van minimaal 2 keer en het kan heel erg pijnlijk zijn. Je moet je ook afvragen of het resultaat wel goed zal zijn. Nou moet ik zeggen dat de resultaten van haartransplantaties wel flink verbeterd zijn de laatste jaren en het tot mooie resultaten kan leiden. Maar dat mag en moet eigenlijk ook wel voor een prijs van 4500 euro.

Nou kan ik mij goed voorstellen dat dit teveel geld, risico en gedoe kost. Maar wees gerust de mogelijke oplossing binnen een paar seconden komt nu!

Haarvezels Poeder

Heb je een kale plek op heb je hoofd of krijg je dunner haar en word je daar onzeker van? Dan heb ik iets voor je waardoor je binnen een paar seconden van je kale plek op je hoofd af bent. Ik heb het over de Hair Sculptor Hair Building Fibres.

Dit product heeft mij letterlijk versteld doen staan. Ik wist niet wat ik zag toen ik dit voor het eerst zag. Hair Sculptor Hair Building Fibres is een haarvezel poeder dat direct aan het haar hecht. Deze poeder zorgt ervoor dat het lijkt alsof je ineens weer een volle bos haar hebt.

Ik heb het uitgetest bij mijn vader en het was ongelooflijk om te zien. Mijn vader heeft zoals de meeste mannen een kale plek bij de kruin. Maar naar het toebrengen van de haarvezel was er helemaal niets meer te zien van de kale plek op zijn hoofd en dat binnen een paar seconden. Het blijft de hele dag zitten en het is bestand tegen regen en zweet.

Het lijkt een beetje op magie al is het natuurlijk geen magie. Maar het is een fantastische middel als je onzeker bent over je kale plekken of dun haar.

Het product helpt je niet om je haar te laten terug groeien en het is niet permanent. Het is echt een middel om je zelfverzekerder te voelen. Misschien ga je op een date of ben je nog heel erg jong en ben je daardoor onzeker over je kale plek. Dan is dit gewoon een fantastische mogelijkheid om je kaalheid te verbergen en je beter te voelen over jezelf.

Ik zou zeggen ga het eens proberen. Ik weet zeker dat het jou een bevrijdend gevoel gaat geven als je onzeker bent over je kale plek of dun haar. Je hebt de Hair Sculptor Hair Building Fibres in 6 verschillende kleuren voor €17,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *