Afvallen en Fit worden maar geen tijd om gezond te koken? Dan is dit de oplossing voor jou! Al meer dan 10.000 mensen zijn je voor gegaan.

Afvallen en Fit worden zonder moeite!

Juice Plus Review – Een wondermiddel of geldklopperij?

juice plus

Juice Plus is een bekend merk in de gezondheidsbranche dat poeders en capsules verkoopt als vervanging voor groenten en fruit. Voor veel mensen is het lastig om elke dag voldoende fruit en groente te eten. Juice Plus speelt hierop in door supplementen van het sap van 30 verschillende groenten en fruiten aan te bieden in poeders of capsules.

Juice Plus beweert dat je door het innemen van hun capsules je een stuk beter zal voelen en dat het de next big thing is qua groenten en fuit. Een aantal groenten dat de supplementen bevatten zijn, knoflook, appel, biet, broccoli, ananas en perzik. Maar is Juice Plus nou echt zo goed als Juice Plus zelf beweerd?

Inhoudsopgave

Wat is de werking van Juice Plus?

De frabikant van Juice Plus beweert dat de producten vitaminen, mineralen en verschillende antoxidanten en plantenverbindingen bevat. Alle producten van Juice Plus zouden gigantische gezondheidsvoordelen bieden. Je krijgt namelijk veel meer essentiele voedingsstoffen binnen. Dit zorgt onder andere voor het verbeteren/ondersteunen van je immuunsyustem, verbetering van huid en mondgebied zoals tandvlees.

Juice Plus zegt dat je met hun producten ook minder kans hebt op hart en vaatziekten. Dit komt doordat het stofje homocysteïne verlaagt wordt, wat een risicofactor is voor hart en vaatziekten. Omdat groenten en fruit verder een bron zijn van antioxidanten helpt het bovendien in het voorkomen van chronische ontstekingen,  diabetes type 2, hartziektes en kanker.

Juice Plus-ingrediënten

Juice Plus-supplementen bevatten alle natuurlijke ingrediënten. Het is gemaakt van hele groenten en fruit, die worden gedroogd en gemengd om het supplement een aantal van hun mineralen, vitaminen en plantaardige stoffen te geven. De gebruikte groenten en fruit zijn:

  • Wijngaardmix (bes) -Artisjok, bosbes, blauwe bosbes cranberry, concord grape, blackberry, zwarte bes, granaatappel, cacao, framboos en vlierbessen.
  • Tuinmix (plantaardig) – Wortel, boerenkool, Broccoli, kooltomaat, knoflook, bieten, rijstzemelen, haverzemelen, spinazie en peterselie.
  • Boomgaardmix (fruit) – Cranberry, ananas, perzik, biet, sinaasappel, acerola-kers, dadels, papaya, snoeien en appel.
    Daarnaast bevat het supplement enkele toegevoegde ingrediënten, zoals leukolzuur, enzymen, carotenoïden, calcium, vitamine E, gedroogde probiotica (Lactobacillus acidophilus) en oplosbare vezels (glucomannaan).

De juiste hoeveelheden van de ingrediënten in de Juice plus-supplementen worden echter niet vermeld. Daarom is de ware voedingssamenstelling niet beschikbaar

Werkt Juice Plus? 

Er zijn meerdere onderzoeken geweest naar de werking van Juice Plus op de gezondheid. Ik wil het niet te lang maken maar uit verschillende onderzoeken is gebleken dat sommige voedingstoffen wel degelijk een positieve werking hebben op de gezondheid zoals het tandvlees, huid, hart en chronische ontstekingen. Toch zijn er ook tegengestelde studies die dit niet konden bevestigen.

Volgens gebruikers van Juice Plus werkt het voor sommige van hen wel degelijk en ze zijn dan ook zeer tevreden over de producten. Andere mensen beweren weer dat het geen effect heeft of dat ze er niks van voelen. Zelf heb ik Juice Plus nog nooit gebruikt ik heb dus niet het recht om te zeggen of het werkt of niet. Persoonlijk denk ik dat de producten wel gezondheidsvoordelen kunnen bieden vooral als je dagelijks weinig groente en fruit eet. Echter heb ik wel het idee dat er genoeg andere producten zijn die precies hetzelfde doen voor een veel lagere prijs!

Juice Plus Afvallen

Voor de meeste mensen is het belangrijkste of je kunt afvallen met Juice Plus. Naast de groente en fruit supplementen heeft Juice Plus ook een Juice Plus + Complete pakket, dit pakket bestaat uit een scala aan maaltijdvervangende producten. Het is een selectie van maaltijdvervangende shakes, soepen en repen.

Met dit pakket mag je 2 maaltijden per dag vervangen met de producten van de Juice Plus + Complete pakket. Het is bedoeld voor gewichtsverlies en het onderhouden van je gewicht. Het is hierbij wel belangrijk dat je daarnaast gezond eet en regelmatig gaat sporten.

Hoeveel invloed de producten van Juice Plus nou hebben op het afvalproces is dan ook maar de vraag, ieder caloriebeperkt dieet zorgt er namelijk voor dat je afvalt. Ik weet eigenlijk wel zeker dat je niet afvalt van Juice Plus maar indirect wellicht wel omdat het een motivatie geeft dat je al de benodigde vitamine en mineralen binnenkrijgt via Juice Plus en naast de producten van Juice Plus ook gezond gaat eten.

Prijs van Juice Plus

De prijzen van de producten van Juice Plus zijn belachelijk duur. Voor een Juice Plus + Complete pakket betaal je 48,50 euro in de maand, in de smaak Vanille of Chocolade. Je kunt wat dat betreft beter voor 3 kilo fruit en groente gaan kopen en dan in een blender stoppen, dan ben je veel goedkoper uit en het zijn ook nog eens verse producten.

De reden waarom het duur is komt door alle distributeurs van Juice Plus die betaald moeten worden. Je kunt namelijk geld verdienen met de producten van Juice Plus, jij ook! Wil je hier meer over weten, lees dan vooral verder!

Multilevel Marketing (MLM) Juice Plus

Juice Plus werkt via een bekend systeem wat veel in Amerika wordt toegepast namelijk Multilevel Marketing. Marketing Multi-level marketing (MLM) of netwerkmarketing is een bedrijfsmodel waar een piramide van zelfstandige verkopers inkomsten verwerft door directe verkoop van producten en door werven van nieuwe verkopers.

Onder veel Nederlanders staat dit ook wel bekend onder het piramidespel. Ik weet dat de woorden geld en piramide samen in Nederland geen goed imago heeft. Echter is er helemaal niets mis met Multilevel Marketing als je het goed begrijpt. Je kunt zelfs heel erg veel geld verdienen met Juice Plus en daarom is het ook een succes!

Via distributeurs van Juice Plus die voornamelijk actief zijn op facebook kun je producten kopen van Juice Plus. Dit kopen de distributeurs voor jou in en verzenden het naar je huis. Maar het is ook mogelijk om zelf een distributeur te worden en geld te verdienen met de producten van Juice Plus.

Daarnaast kun je een team opbouwen, als jij ervoor zorgt dat andere mensen ook distributeur en gebruiker worden van Juice plus ontvang je bonussen van alle aankopen die de distribiteurs in jouw team doen. Hiermee kan het bedrag dat je verdient al snel oplopen tot duizenden euro’s per maand.

Hier zit wel een kanteling aan. De drijfveer van distributeurs zit er voornamelijk in om geld te verdienen en niet zo zeer omdat het product van Juice Plus nou zo goed werkt. Natuurlijk gaan Juice Plus distributeurs aan iedereen vertellen hoe goed het wel niet werkt en zullen de meeste jouw ook helpen. Maar het enige wat ze willen is dat jij zoveel mogelijk producten gaat kopen en het liefst ook distributeur wordt en bij hen in het team komt.

Op Facebook staan ontzettend veel filmpjes van distributeurs wat voor geweldige lifestyle ze nu hebben dankzij de producten van Juice Plus. Dit is natuurlijk geweldig en iets wat iedereen zou willen.

Echter moet ik wel zeggen dat MLM mooier klinkt dan het daadwerkelijk is. In de basis is het vrij simpel je zorgt ervoor dat er 10 mensen in jouw team komen die gebruik gaan maken van Juice Plus en vervolgens zelf ook weer 10 distributeurs gaan werven, klinkt mooi toch? Helaas is de werkelijkheid vaak anders. Veel mensen vinden het maar troep of willen zich er niet in verdiepen. Je moet er dus wel een beetje feeling voor hebben en tegen het woordje nee kunnen. Maar als je doorzet en de juiste mensen vind dan kun je er meer mee verdienen dan je ooit bij je baas hebt verdiend.

Alleen beginnen met Juice Plus als je geld wil verdienen

Naar mijn menig is Juice Plus zeer interessant als verdienmodel. Als je gezonder wilt leven en veel geld wilt verdienen kan Juice Plus zeker een optie zijn om eens te proberen. Heb je niks met MLM of geen behoefte om zelf producten van Juice Plus te verkopen of om een team op te bouwen met mensen die ook Juice Plus gaan gebruiken.

Dan zijn er betere opties dan Juice Plus. Want als je alleen maar producten van Juice Plus koopt om gezonder te leven ben je een dief van je eigen portemonnee. De producten van Juice Plus zijn prima als toevoeging op je eetpatroon maar voor de prijs dat je ervoor betaald zijn er veel betere opties. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je affiniteit hebt met voeding en gezondheid als je geld wil verdienen met Juice Plus.

Juice Plus Wondermiddel of Geldklopperij?

Juice plus is absoluut geen wondermiddel en voor het afvallen moet je het helemaal niet aanschaffen. Er zijn zat producten die netzo goed zijn voor een mindere prijs. Is het dan geldklopperij? Ja en nee! Wat betreft de prijzen van de producten dat is pure geldklopperij althans als je alleen maar de producten koopt. Zodra je distributeur wordt en klanten en distributeurs gaat werven kan het je zelfs heel erg veel geld opleveren.

Fit en afvallen met Fitchef Turbo

Is het je doel om af te vallen of fit te worden dan zijn er 3 dingen die je moet doen, gezond eten, sporten en goed slapen. Je hebt echt geen supplementen zoals Juice Plus nodig om fit te worden of af te vallen. Ze kunnen je hoogstens ondersteuning geven.

Met het receptenboek Fitchef Turbo kun je op een laagdrempelige en relatief simpele manier afvallen en fit worden. Fitchef Turbo bestaat uit 85 recepten die je kunt klaarmaken binnen 5 tot 15 minuten met producten die je in de supermarkt kunt krijgen. Dankzij dit receptenboek krijg je alle voedingswaarden binnen terwijl je maar kort in de keuken staat. Daarnaast kun je iedere keer weer een andere maaltijd maken waardoor het nooit saai gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *