3 kledingitems die mannen dragen, maar niet stijlvol zijn!

bootschoenen

Mannen, het is tijd voor 3 kleding items die je nooit moet kopen of dragen. Ik wil al vast me excuses aanbieden, want de kans bestaat dat jij één of meerdere van deze kleding items in je kledingkast hebt hangen of staan.

Weet goed dat dit niet bedoeld is als kritiek maar juist om jou te helpen zodat jij er onweerstaanbaar uit ziet voor de dames.

Inhoudsopgave

Bootschoenen

Dat deze schoenen nog überhaupt bestaan en gemaakt worden. Mannen koop nooit bootschoenen en als je het draagt, stop er dan gelijk mee.

Ik heb geprobeerd deze bootschoenen niet te haten en heb proberen te begrijpen waarom sommige mannen voor deze stijl kiezen maar het lukt niet. Het is naar mijn mening een stijl wat nergens op lijkt.

Waarom zou je in hemelsnaam voor bootschoenen kiezen als je zoveel betere opties hebt? Naar mijn mening zien bootschoenen er een beetje sullig uit.

Kijk maar eens naar deze voorbeelden dit ziet er toch een stuk beter uit?

Te grote horloges

Groot maar dan ook echt te grote horloges kunnen echt niet. Horloges vanaf 44 mm en meer zijn te groot. Je kent ze vast wel, er zijn genoeg mannen met monsters van horloges om hun pols, alsof ze een hun wekker hebben meegenomen.

Maar oké er zijn uitzonderingen als je lengte boven de 1,95 meter zit en je weegt rond de 125 kilo dan kloppen de verhoudingen wel en zou je prima een horloge van 44 mm of meer kunnen dragen.

Maar voor meer dan 90 procent van de mannen, kan een horloge van die grote gewoon niet, het staat gewoon niet bij je pols, armen en lichaam, het is gewoon simpel gezegd te massief en ver buiten proportie.

44 mm is dus te groot voor de meesten mannen. Het gaat allemaal om proporties, als je een horloge koopt zorg er dan voor dat het goed om je pols zit en onder je trui of overhemd kan.

Te grote shirts, truien of overhemden

Over groot gesproken te grote shirts, truien, overhemden of wat dan ook het moet goed passen. Wat ik daarmee bedoel is dat er niet teveel ruimte tussen jouw lichaam en het kleding item moet zitten, je moet de vorm van je lichaam kunnen zien.

Je ziet er namelijk veel beter uit als je kleding hebt wat echt bij de afmetingen van je lichaam past. Je ziet er gespierder uit, je schouders komen er beter uit en je taille is smaller.

Maar dan komt het probleem, sommige mannen zitten met het probleem dat ze groot zijn, of klein maar gespierd, en zeggen dat ze gewoon geen slim fit kleding kunnen dragen.

Ja, het is in de winkel lastiger kleding te vinden dat goed bij je lichaam past als je heel erg groot bent. Maar dat je geen slim fit kleding kunt dragen is absoluut onzin.

Ik wil je kennis laten maken met www.tailorstore.nl op deze site kun je kleding op maat gemaakt kopen, of het nu een polo, overhemd of pak is.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om het zelf allemaal aan te passen naar jouw wensen. Zodra je klaar bent met het ontwerp van je kleding item, moet je de maten van je lichaam invullen op de website. Er wordt duidelijk aangegeven hoe je dat moet doen.

Op deze manier heb je een uniek kleding item dat perfect bij de afmetingen van jouw lichaam past. Nou denk je misschien, het is vast ontzettend duur, maar dit valt allemaal reuze mee. Een overhemd van de beste kwaliteit, en helemaal op maat gemaakt voor jou kost je maar 55 euro.

Verder vind ik het ook tof dat je een unieke kleding item hebt die niemand anders heeft, je kun het aanpassen naar al je eigen wensen.

Ik raad dit aan voor iedereen die er goed en scherp uit wilt zien. Dus zoek een tailormade aanbieder en ontwerp je eigen perfecte overhemd of polo, in plaats van naar een winkel te gaan en daar een overhemd te kopen.

De realiteit is namelijk dat we geen standaard lichamen hebben. We zijn allemaal een beetje anders, sommige mensen hebben lange armen, of bij sommige is het middel juist weer wat breder.

Daarom is het zo geweldig om een eigen kleding item te hebben met je eigen maten zodat het altijd perfect aansluit op je lichaam.

Echt waar trakteer jezelf hierop want als je voor het eerst een op maat gemaakte shirt aan hebt zal je een magisch gevoel krijgen. Je zult je er zo goed in voelen en je zelfverzekerdheid zal als een raket omhoog gaan want je weet dat je er goed uit ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *