My Shredded Lifestyle Review : Fit worden met Youtuber Merijn Schoeber!

my shredded lifestyle

My shredded lifestyle is een nieuw fitness lifestyle boek van youtuber Merijn Schoeber. Merijn geeft al jaren informatie op zijn youtube kanaal Merijn over fitness en hoe je een droomlichaam kan trainen en behouden terwijl je ook nog kunt genieten van een vette hap en alcohol kunt drinken met je vrienden. Sinds oktober van vorig jaar heeft hij My shredded lifestyle op de mark gebracht om alle kennis en informatie dat hij de laatste 6 jaar heeft opgedaan te bundelen in één boek.

Inhoudsopgave

Wie is Merijn Schoeber de schrijver van MYSL?

Merijn Schoeber is een bekende fitness youtuber over de hele wereld. Op zijn youtube pagina deelt hij allerlei video’s over fitness, voeding, hoe hij een droomlichaam heeft getraind met een lifestyle waarbij je ook gewoon kunt genieten van het leven en niet alles in het teken staat van fitness.

Ik volg Merijn zelf al sinds 2015 toen hij rond de 10,000 volgers op youtube had. Inmiddels is Merijn redelijk bekend over de hele wereld binnen de fitnessbranche en heeft hij maar liefst 206,675 abbonees op zijn youtube kanaal ‘Merijn’ (voorheen student aesthetics). Ik heb Merijn persoonlijk dan ook echt zien groeien en hem een business zien opbouwen met My shredded lifestyle als laatste succes!

Waarom is Merijn begonnen met Youtube en My shredded lifestyle?

Toen Merijn aantal jaren geleden begon met krachttraining stuitte hij al snel op het probleem dat het moeilijk was om het vol te houden. Hij wilde dit gaan veranderen en is daarom begonnen met zijn youtube kanaal.

Toen Merijn met krachttraining begon volgde hij veel bodybuilders, bodybuilding magazines en mensen diehard waren in de fitnessindustrie. Meededen aan competities en steroïden gebruiken. Terwijl Merijn het op een natuurlijke manier wil doen.

Naarmate Merijn zich meer verdiepte in de fitnessindustrie kwam hij erachter dat de fitnessindustrie heel erg verschilt met wat je ziet aan de buitenkant. Over steroïden wordt niet veel gepraat maar wel veel gebruikt in de fitnessindustrie. Deze fitnessers kunnen en moeten vanwege de steroïden trainen en eten op een bepaalde manier wat totaal anders is dan wanneer je op een natuurlijke manier traint.

Sociaal leven niet opofferen om gespierd te zijn

Toen Merijn hen advies en programma’s volgde zag Merijn vrijwel geen resultaten omdat zijn lichaam anders reageerde op de work-out. Vanaf toen realiseerde Merijn zich dat hij het moest doen op een andere manier en niet alleen omdat hij op een natuurlijke manier gespierd wou worden, maar ook omdat hij niet zijn hele leven wou opofferen om een droomlichaam te trainen.

De meeste programma’s op het internet zijn namelijk gericht op mensen die mee willen doen aan bodybuilding wedstrijden op het hoogste niveau en dat is niet wat Merijn zijn doel is. Hij wil in shape zijn terwijl hij nog steeds hetzelfde leven kan leiden zoals de mensen en vrienden om hem heen. Hij wil het doen op een prettige manier en niet alles opgeven om een gespierd lichaam te krijgen.

Want dat is wat Merijn deed toen hij begon met krachttraining. Hij stopte met alcohol drinken, ging nooit meer uiteten en sociale gelegenheden ging hij maar vermijden. Zodat hij niet in de verleiding kwam om iets ongezonds te gaan eten of drinken, en hij moest natuurlijk zijn kip met rijst thuis op eten. Verder kwam er geen saus of suiker in zijn eten en at hij elke dag hetzelfde om zijn dieet zo clean mogelijk te houden tot in de perfectie.

Maar het probleem waar hij al snel mee kwam is dat het op de lange termijn niet vol te houden is. Iedereen wil zo snel mogelijk resultaten, maar het gaat erom dat je het langzaam opbouwt op een manier dat je je hele leven kunt volhouden terwijl je ook nog plezier in je leven hebt en leuke dingen doet. Op deze manier heeft Merijn in een aantal jaar zijn fysiek opgebouwd.

Fitness is een klein gedeelte van je leven

Volgens Merijn gaat het leven niet alleen om fitness en zou het maar een kleine gedeelte van je leven moeten zijn. Fitness hoort je leven te verbeteren maar hoort je leven niet over te nemen. Dat is de filosofie waar Merijn mee is begonnen en op deze manier heeft hij door jaren proberen en testen een goede middenweg gevonden tussen het trainen van een droomlichaam en het hebben van een lifestyle waar hij zich prettig bij voelt.

Het is helemaal niet moeilijk volgens Merijn om gespierd te worden en toch nog te kunnen genieten van een feestje, alcohol of ongezond eten. Dit is de reden waarom Merijn zijn youtube kanaal is begonnen om al zijn kennis en informatie te delen. Als gecertificeerd personal trainer heeft hij de laatste jaren duizenden mensen geholpen om in shape te komen, maar ook om hen lifestyle te veranderen waarbij fitness slechts een klein gedeelte van je lifestyle is.

Fitness is slechts een klein gedeelte van je leven, maar volgens Merijn kan fitness wel je leven veranderen en je mindset doen veranderen. Dat gebeurt alleen wanneer je alles goed doet. Voor veel mensen is fitness en diëten vreselijk. Maar Merijn denkt dat je het goed kunt combineren met elkaar op een manier dat goed vol te houden is.

Daarom heeft Merijn My shredded lifestyle geschreven om alle stappen te combineren, en fitness te combineren met een lifestyle waar jij je goed bij voelt.

Wat leer je in het boek ?

In dit boek leer je alles wat je moet weten over fitness en natuurlijk diëten. Hoe je het kunt combineren met alle andere aspecten in je leven. Dan heb ik het bijvoorbeeld over alcohol drinken, Merijn zegt dat hij elke week wel alcohol drinkt. Of uiteten zonder dat je erbij na hoeft te denken hoeveel je calorieën inname is. In het boek staan verschillende opties wat ideaal is voor jouw dieet. En dat is volgens Merijn het allerbelangrijkste want hij kan wel vertellen wat de beste manier is om af te vallen en spiermassa op te bouwen, maar wat optimaal is voor Merijn hoeft niet optimaal voor jou te zijn.

Iedereen is anders en zit anders in elkaar en reageert daarom ook anders op bepaalde dingen. Daarom willen mensen alles op hen eigen manier doen. Voor de één gaat het proces wat sneller dan de ander maar uiteindelijk gaat het erom dat je jezelf verbetert en dat je beter wordt dan gisteren. Zodra je dat doet met een lifestyle dat jou bevalt en je hele leven vol te houden is dan ben je al aan de winnende hand in je leven.

Merijn gelooft er heilig in dat fitness een positief impact op je leven heeft. Het heeft Merijn bijvoorbeeld veel zelfvertrouwen gegeven, hij werd gemotiveerder met werken en kreeg door fitness meer energie. Volgens Merijn is fitness en de dingen buiten het fitness wat jij leuk vindt de combinatie voor een perfecte lifestyle. En dat is waarom Merijn dit boek geschreven heeft.

Wat is de inhoud van het boek?

Het boek bestaat uit 136 pagina’s met alle informatie over voeding, sport en rust dat je moet weten. Alle informatie is wetenschappelijk onderbouwt en met 6 jaar onderzoek van Merijn zelf kun je ervan uitgaan dat de informatie klopt. Maar dat is lang niet het enige in het boek, zo krijg je complete voeding en trainingsschema’s. Je hoeft bijvoorbeeld niet elke dag te trainen. En ook staan er heerlijke recepten in het boek.

In het boek staat een complete stappenplan waardoor je gelijk van start kan gaan en niet zelf op onderzoek hoeft te gaan in het boek.

Of je nu man of vrouw bent maakt niet uit het boek is voor alles en iedereen geschikt. Ook maakt het niet uit of je een beginner of gevorderd bent. De volgende onderwerpen kom je tegen in My Shredded Lifestyle:

  • Wat de basisprincipes zijn van diëten
  • hoe je deze levensstijl in jouw leven kunt toepassen
  • Wat cheat days zijn en hoe het in je lifestyle past
  • hoe je alcohol kunt drinken en toch resultaten kunt blijven behouden
  • Manieren hoe je kunt trainen

En er staat nog zoveel meer in het boek. Zo leert Merijn je in het boek ook hoe je om moet gaan met jaloezie en negativiteit. Hij leert je dat je vooral op jezelf moet focussen en je niet moet laten beïnvloeden door de dingen van buitenaf zodat je niet van je pad afwijkt.

Hieronder vind je het inkijkexemplaar met onder andere de inhoud van het shredded lifestyle boek:

Klik hier om in het boek te kijken

Mijn persoonlijke ervaring met Shredded Lifestyle!

Zodra ik het boek had besteld lag het de volgende dag al op mijn deurmat. Het boek ziet er stevig, netjes en overzichtelijk uit. Merijn heeft er duidelijk veel liefde in gestoken maar ik had ook niet anders van hem verwacht. Wat betreft de informatie in het boek daarvan wist ik al een groot gedeelte. Dit komt ook omdat ik Merijn al 3 jaar volg en ik hetzelfde denk over fitness in combinatie met je lifestyle als hem. Je kunt best alcohol drinken en af en toe een cheatmeal eten en toch gezond en fit zijn.

Alle informatie in het boek is duidelijk en je kunt makkelijk navigeren door het boek. Ook is het boek heel erg makkelijk te begrijpen. Regelmatig komen er afbeeldingen voor in het boek wat ervoor zorgt dat alle advies en tips beter te begrijpen zijn voor zowel beginners als gevorderden.

Wat voor resultaten heb ik bereikt?

Ik heb 12 weken lang een work-out van Merijn gevolgd en ik ben blij verrast. Ik wist zijn manier van trainen en leven al wel redelijk omdat ik Merijn al zolang volg maar ik voelde na de work-outs iedere keer weer dat ik echt wat gedaan had en zijn tips zorgen ervoor dat ik mij beter voel.

Ik verneem ook dat mijn spieren weer wat prikkels hebben gekregen doordat ik mijn manier van trainingen heb veranderd. Wat er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat ik sterker ben geworden en mijn spierdefinitie beter te zien is.

Ik heb niet het idee dat ik meer spiermassa heb opgebouwd maar dat is ook niet zo zeer mijn doel. Ik wil vooral sterk en in vorm zijn. Als je er helemaal voor gaat en je de stappenplannen volgt dan ga je 100 procent resultaten boeken zowel op het gebied van fitness als lifestyle.

Het boek is op zich niet baanbrekend maar op één of andere manier is het toch wel vernieuwend. Merijn laat met zijn boek zien dat je niet alleen maar met fitness hoeft bezig te zijn om gespierd te worden. Dit vind ik persoonlijk zeer fijn omdat tegenwoordig alles veel te extreem is.

Ervaringen van andere mensen over Shredded Lifestyle

De ervaringen van mensen over Shredded Lifestyle zijn over het algemeen zeer lyrisch over het boek. Op de facebookpagina heeft het boek 46 recensies met met maar liefst een 4,5 gemiddeld aan sterren (5 sterren is het beste). Een aantal positieve recensies kun je hieronder zien staan:

My Shredded Lifestyle kopen

Ben je enthousiast geworden en denk je erover na om het boek te kopen? Dit is mogelijk via de officiële website van My Shredded Lifstyle. Als je voor 12 uur s’nachts besteld heb je het boek de volgende dag al in huis.

Weet je nog niet zeker of je het boek wilt kopen? Kijk dan op de officiële website van My Shredded Lifstyle voor meer informatie. Ook krijg je bij aanschaf van het boek 14 dagen de tijd om het eventueel terug te sturen als je niet tevreden bent over het boek. Oftewel je loopt geen risico’s!

Ik raad je My Shredded Lifestyle in ieder geval van harte aan als je een droomlichaam wil trainen maar daarnaast ook met je vrienden op stap wilt gaan tot laat in de nacht. Kilk op de link hieronder om naar de website van My Shredded Lifestyle te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *