Afvallen en Fit worden maar geen tijd om gezond te koken? Dan is dit de oplossing voor jou! Al meer dan 10.000 mensen zijn je voor gegaan.

Afvallen en Fit worden zonder moeite!

Hoe kom je van Neukteugels of Lovehandles af?

neukteugels

Neukteugels, lovehandles of zwembadjes het zijn alle drie bekende koosnaampjes voor de bekende vetrolletjes rond ons buik. Van deze drie woorden wordt het woord neukteugels het meest gebruik in Nederland. Het is misschien een beetje grof maar goed we weten wel gelijk waar we het over hebben. We zijn ook wel wat gewend hier in Nederland. En het klinkt eerlijk gezegd ook beter dan vetrolletjes.

Maar ondanks dat het een goede houvast heeft tijdens het vrijen vandaar ook de naam neukteugels en lovehandles schattig klinkt. Willen we geen vetrolletjes rond ons buik en vinden we het over het algemeen onaantrekkelijk.

Of dit artikel relevant is voor jou of niet, kun je checken door het huid rond je taille vast te pakken. Pak het huid boven je heupen vast, hier zitten de potentiële lovehandles. Kun je heel wat vlees beet pakken? Dan heb je 100 procent lovehandles. Maar dat is nog niet alles, misschien heb je helemaal niets op de zijkant van je lichaam, maar zit het wel achter op je rug.

Inhoudsopgave

Hoe kom je van lovehandles af?

Op het internet zie je genoeg voorbij komen met methodes hoe je zo snel mogelijk van je lovehandles af kunt komen. De 10 beste buikspieroefeningen om van je lovehandles af te komen.

Met een super gespierde vrouw of man in de hoofdrol met een vetpercentage van 3% dat ze zouden bereikt hebben met deze 10 specifieke buikspieroefeningen binnen no time!

Ik kan je zeggen dit is DIKKE BULSHITT!!!

Ten eerste je kunt niet eens plaatselijk vet verbranden. Ga dus niet eindeloos crunches achter elkaar uitvoeren met de verwachting dat je lovehandles daarmee weg zou trainen. Want het is allemaal onnodige tijdverspilling en moeite voor niets.

Het gaat allemaal om lichaamsvet. En hoe raak je het kwijt? Door simpel gezegd meer calorieën te verbranden dan dat je inneemt. Er is werkelijk niets moeilijks aan alleen hoe zorg je er nou voor dat je meer calorieën verbrandt dan dat je inneemt?

Gezond eten om van je lovehandles af te komen

Het allerbelangrijkste om van je lovehandles af te komen is gezond eten. Doordat je ongezond bent gaan eten zijn de lovehandles rondom je buik ontstaan. Om ervan af te komen zul je gezond moeten eten en tijdelijk minder calorieën eten dan wat je normaal gesproken nodig zou hebben, zodat je het vet rondom je buik verbrandt.

Lovehandles ontstaan vrijwel als eerst zodra je lichaam overtollig vet opslaat. Maar het gaat ook als allerlaatste weg. Maar zodra je gezond eet zal het vet in je lichaam minder en minder worden en de lovehandles uiteindelijk verdwijnen.

Heb je moeite om gezond te eten, weet je niet waar je moet beginnen of heb je weinig tijd om gezond te koken? Dan kan ik je het receptenboek Fitchef Turbo aanraden.

Zelf heb ik dit receptenboek ook. Je krijgt in Fitchef Turbo 85 recepten die binnen 5 tot 15 minuten klaar te maken zijn. Het is speciaal gemaakt voor mensen die willen afvallen of fit worden. Ook de lovehandles zullen verleden tijd zijn als je je gaat houden aan de recepten in Fitchef Turbo.

Ben je benieuwd naar Fitchef Turbo? Klik dan op de link hieronder!

Sporten om van je lovehandles af te komen

Gezond eten is het belangrijkste om van je lovehandles af te komen, maar sporten kan net dat beetje extra geven. Daarnaast is sporten super gezond voor je lichaam en ga je er beter uitzien.

Als je gaat sporten verbrandt je net even wat meer calorieën waardoor je net even wat sneller af bent van je lovehandles of wat meer kunt eten.

Het beste is dus om deze twee dingen te combineren met elkaar om tot het perfecte resultaat te komen. Heb je hulp nodig om dit te bereiken? Dan is Fit Methode wellicht de oplossing voor jou om van je lovehandles af te komen.

De Fit methode is speciaal voor mensen die gezond willen eten en willen sporten maar nog niet weten hoe ze dat op een structurele manier moeten doen. De Fit methode helpt jou om je persoonlijke doelen te behalen. Met allerlei informatie over voeding en sport in een boek met maar liefst 300 bladzijden. Daarnaast krijg je nog een app waarin al jouw informatie staat wat betreft je vorderingen en allerlei ander functies zoals de workouts zodat je niets kwijt raakt.

Wil je meer komen te weten over de Fit Methode kik dan op de link hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *