Vind de liefde van je leven. 1 op de 3 mensen vindt een serieuze relatie met..

Parship

 Meld je gratis aan en vind jouw nieuwe liefde

5 Tips om geen mr nice guy meer te zijn!

nice guy

Ben jij er klaar mee dat je altijd voor iedereen klaarstaat maar zelf nooit krijgt wat je wilt?Lees dan dit artikel. Ik geef je in dit artikel 5 tips om geen nice guy meer te zijn. Oké, vat de titel niet verkeerd op het is niet de bedoeling dat ik je ga om turnen naar een eikel.

Maar deze tips zullen er voor zorgen dat je mannelijker wordt en krijgt wat jij wil in het leven, of het nu met zaken, relatie of daten te maken heeft.

Inhoudsopgave

5 Tips om geen mr nice guy meer te zijn

Doe niet alles voor haar

De nice guy is de perfecte man voor een vrouw, althans als een vriend die altijd voor haar klaarstaat als ze problemen heeft en alles maar voor haar doet. Tot je intiem met haar wilt zijn, dan zal ze je afwijzen. Vrouwen voelen zich niet aangetrokken tot nice guys die maar alles voor haar doen, als een goed getrainde slaaf. Heel veel nice guys doen deze dingen omdat ze denken dat vrouwen hen ook leuk en aantrekkelijk gaan vinden. Helaas werkt het niet zo!

Zeg vaker NEE!

Dit sluit inprincipe aan op de eerste tip, zeg vaker nee! Stel je voor dat een knappe meid, in je klas of op je werk, altijd vraagt om jouw hulp, en je doet het omdat je haar zo leuk vind terwijl je het werk wat je voor haar moet opknappen helemaal niet zo leuk vind. Zeg dan gewoon NEE!

Denk ook eens na hoevaak ze iets voor jou gedaan heeft, waarschijnlijk zal dat behoorlijk tegenvallen. Het is helemaal niet erg om eens nee te zeggen, ze zal hierdoor echt niet anders over je denken. Ze vindt het juist aantrekkelijk dat je laat zien wat je wilt en niet wilt. Mocht ze er wel boos om worden dan weet je ook genoeg en is het maar beter dat je van haar verlost bent.

Geef je eigen mening

Nice Guys hebben er nogal een handje van dat ze over zich heen laten lopen, ook al denken ze anders over bepaalde dingen of het nou zakelijk, binnen een relatie of tijdens het daten is ze zeggen niets. Het is goed om te laten zien hoe jij over bepaalde dingen denkt en hoe jij je werkelijk voelt. Dit verandert jou in een stille nice guy waar iedereen over heen loopt naar een zelfverzekerde man die weet wat hij wil en waar mensen naar zullen luisteren.

Geef je grenzen aan

Je geeft je mening en mensen luisteren naar je. Nu is het tijd om je grenzen aan te geven. Dit betekent niet dat je raar doet, een lul bent, of een eikel bent. Maar vanaf nu laat je zien waar je je comfortabel bij voelt en waar je je vooral niet comfortabel bij voelt. Dit is goed voor je relaties en zakelijke dingen.

Stel je namelijk voor dat je in een relatie zit en jij steekt er alle energie in en doet er alles aan, terwijl je je er eigenlijk niet zo goed bij voelt, maar je bent bang je uit te spreken. Dan word je er niet gelukkiger op. Maar als je grenzen zet en duidelijk uitspreekt naar je partner en communiceert met elkaar zal je een stuk gelukkiger zijn. Want als ze van je houdt zal ze er energie insteken en zich ook aanpassen aan jouw grenzen.

Doe wat jij wil

Nice Guys doen voornamelijk dingen wat anderen graag van ze willen. Maar denk eens na eens wat jij wil in het leven? Wat voor carrière wil je, wat voor vrouwen wil je daten, en wat voor vrienden wil je hebben? Het belangrijkste is dat je eerst aan jezelf denkt en gelukkig bent. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je mensen helpt, maar stel je grenzen en laat het niet ten koste van jezelf gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *