Passief inkomen genereren? Leer het met deze 3 simpele methoden

passief inkomen genereren

Geld verdienen moeten we allemaal om rekeningen te betalen. Maar hoe fijn zou het zijn als je geld kunt verdienen zonder ervoor te moeten werken? Oftewel een passief inkomen genereren.

Geld verdienen zonder er iets voor te moeten doen, is voor vele mensen een grote droom.. en voor veel mensen zal dit ook een grote droom blijven!

Online een passief inkomen genereren wordt door veel mensen gezien als iets wat vrijwel onmogelijk is! De waarheid is dat iedereen een passief inkomen kan opbouwen of je nu een tiener of moeder van 2 kinderen bent.

Zelf verdien ik nou 2 jaar een passief inkomen via het internet. Hierdoor verdien ik geld terwijl ik leuke dingen doe met vrienden, of blijft het geld binnenkomen terwijl ik geniet van een vakantie.

Dit klinkt natuurlijk ontzettend mooi en dat is het ook. Maar je moet goed beseffen dat je niet in één dag een passief inkomen genereert, en dat je vooral moet weten hoe je een passief inkomen kunt genereren.

Je kunt niet op de één of andere dag een passief inkomen genereren, hiervoor zul je eerst flink aan het werk moeten gaan of leren. Echt passief geld verdienen bestaat dus niet, want je zult eerst bepaalde handelingen moeten verrichten om een passief inkomen te genereren.

Mijn eerste euro dat ik passief verdiende kwam pas naar 6 maanden. Dit zeg ik gelijk om je duidelijk te maken dat je er wel echt voor moet gaan en vooral niet moet opgeven als het even tegenzit, wil je een mooi passief inkomen genereren.

Inhoudsopgave

Hoe kun je een passief inkomen genereren? 

Er zijn op het internet ontzettend veel mogelijkheden om online geld te verdienen en daarmee een passief inkomen op te bouwen. Dit zal alleen niet vanzelf gaan, je moet er in eerste instantie echt keihard voor werken en vooral geduld hebben.

Heb jij dit in je zitten? Dan weet ik zeker dat je over een paar maanden je eerste euro’s passief zult verdienen en steeds verder zal uitbouwen tot wel duizenden euro per maand!

Hieronder zal ik 3 methodes geven hoe je een passief inkomen kunt genereren. Al deze methodes heb ik zelf geprobeerd met wisselende successen.

Beleggen in aandelen of cryptocurrency’s

Beleggen in aandelen is de makkelijkste en snelste weg om passief geld te verdienen. Het enige wat je moet doen is geld investeren in aandelen of cryptocurrency’s.

Je koopt bijvoorbeeld aandelen van bedrijven zoals Shell en Google. Vervolgens is het afwachten tot het meer waard wordt dan toen je het kocht. Vervolgens kun je je aandelen gaan verkopen, en je winst pakken.

passief inkomen genereren

Dit klinkt natuurlijk heel erg verleidelijk, maar het kan ook totaal de andere kant opgaan. Zelf heb ik ook een tijdje belegd.

Helaas is dat voor mij persoonlijk niet zo goed afgelopen. Ik nam teveel risico en terwijl de aandelen omlaag gingen schoot bij de de stress erin en verkocht ik me aandelen met verlies om niet nog meer verlies te lijden.

Achteraf had ik dit niet moeten doen want een maand later waren de aandelen flink gestegen. Ik was er inmiddels wel achtergekomen dat het niet zo simpel is en dat je eerst goed moet leren wat beleggen nou precies inhoud voordat je ermee begint.

Tegenwoordig beleg ik wel in cryptocurrency, het verschil is dat ik niet meer dagelijks aan het traden ben, maar investeer in bepaalde cryptocurrency’s met de hoop dat het een aantal jaren later meer waard is.

Het nadeel hiervan is dat je niet snel geld verdiend, maar het voordeel is dat het je geen stress op levert en dat je in de toekomst wellicht een leuk bedrag hebt verdiend. Het is overigens belangrijk om alleen te beleggen met geld wat je kwijt kunt.

Wil je nou serieus bezig gaan met beleggen en dagelijks geld verdienen met beleggen en zo min mogelijk risico nemen? Schrijf je dan in voor deze gratis online training, gegeven door Drs. Harm van Wijk.

Nergens anders in Nederland zul je de strategieën aantreffen waarmee je bewezen succesvol kunt zijn met beleggen. Ontdek NU de 3 geheimen van professionele beleggers tijdens deze unieke LIVE training.

Passief inkomen genereren met MLM

MLM oftewel Multi Level Marketing is een methode dat vooral in Amerika veel gebruikt wordt. Het heeft de structuur van een piramide.

Met Multi level Marketing zal je een distributeur zijn van een bepaald product. Je kunt deze producten voor inkoopprijs kopen om zelf goedkoper uit te zijn, maar je hebt ook de mogelijkheid om deze producten te verkopen aan mensen om je heen, om het verschil tussen de inkoopprijs en verkoopprijs zelf te houden.

Dit is natuurlijk geen manier van een passief inkomen genereren. Maar er is nog een derde optie binnen dit systeem waardoor je wel passief zult verdienen.

Het is namelijk mogelijk om als distributeur andere mensen lid te maken als distributeur, ze komen dan onder jou te staan. Als deze distributeurs vervolgens ook producten gaan verkopen of andere mensen lid maken. Zul je over al deze producten een bedrag gaan verdienen, terwijl je er op den duur vrijwel niets meer voor doet.

Zou je dit willen doen, dan is het wel belangrijk dat je een MLM systeem kiest met een goed product. Vaak zijn MLM systemen niet helemaal eerlijk en ruikt het naar oplichting. In Nederland zijn mensen vaak ook zeer sceptisch over deze manier van geld verdienen.

Het MLM syteem van FM Group

FM Group is een bedrijf dat producten als parfum, cosmetica en verzorgingsproducten verkoopt via het MLM systeem.

Dit zijn allemaal kwalitatief goede producten die niet onderdoen voor de grote merken, maar wel veel goedkoper zijn.

Zelf ben ik op dit moment ook distributeur bij FM Group, maar eigenlijk doe ik er vrijwel niets meer mee. Het enige wat ik doe, is af en toe een parfum kopen.

Op elk product dat je verkoopt zitten punten wat omgerekend een bepaald geld bedrag vertegenwoordigt.

Als je als distributeur iemand enthousiast maakt met de producten van FM kun je deze persoon lid maken en het voordeel geven van de inkoopprijs.

De producten die deze persoon vervolgens aanschaft, zal jij op gaan verdienen door de punten op de producten, zonder er nog iets voor hoeven te doen. Dit zal in het begin nog niet zoveel zijn, maar….

Als je 5 mensen lid maakt en deze 5 maken ook weer 5 mensen lid. Dan zul je merken dat je al snel een grote groep onder je krijgt.

Als al deze mensen al is het voor hun zelf gebruik maken van de producten van FM Group zul je op den duur flink kunnen verdienen en dat allemaal passief zonder er nog iets voor te doen.

passief inkomen genereren

Persoonlijk werkte het voor mij niet echt om eerlijk te zijn. Je moet mensen toch enthousiast maken over de producten van FM Group. Ook merkte ik dat veel mensen de piramide structuur maar niets vonden.

Het piramide systeem heeft helaas nou eenmaal een slecht imago in Nederland. Tevens woon ik in Groningen en Groningers zijn nogal stug en sceptisch over deze manier van geld verdienen.

Ondanks dit kun je er toch veel geld mee verdienen, persoonlijk ken ik een aantal mensen die er wel heel erg succesvol mee zijn. Sommige verdienen passief duizenden euro’s per maand. Om dit te bereiken zul je eerst wel hard moeten werken.

Maar ben jij een liefhebber van parfum, make up en cosmetica? En kun jij mensen enthousiast maken over deze producten? Dan is dit wellicht de manier voor jou om een passief inkomen te genereren.

Wil je een poging wagen om snel geld te verdienen en ben je niet bang om geld te verliezen? Waag je zuur verdiende centen dan in het online casino. Met een goede roulette strategie heb je iets minder dan 50% kans om je inzet te verdubbelen. Maar pas op speel alleen met geld wat je kunt verliezen! Wie te gretig wordt krijgt sowieso de deksel op z’n neus

Passief inkomen genereren met affiliate marketing

Zoals je eerder hebt gelezen in dit artikel verdien ik zelf een mooi passief inkomen, en het mooie is dat het elke maand meer wordt.

Dit doe ik met alleen maar affiliate marketing.

Affiliate marketing is simpel gezegd het promoten van andermans producten en als beloning daarvoor krijg je een commissie.

Je hoeft met affiliate marketing geen eigen product te hebben, of bezig te zijn met de klantenservice of de verzending van producten.

Het enige wat jij moet doen is mensen interesseren in een bepaald product om het vervolgens aan te schaffen via jouw unieke affiliate link, op deze manier kun je uiteindelijk een passief inkomen genereren.

Het mooie van affiliate marketing is dat het laagdrempelig is. Het enige wat ik nodig heb is een laptop en internetverbinding, en ik kan op elk mogelijke plek in de wereld gaan werken.

Ook heb je geen technische kennis of opleiding nodig om geld te verdienen met affiliate marketing.

Of je nu een huismoeder bent of nog studeert, iedereen kan dit.

 

“Ik verdiende zelf pas naar 6 maanden me eerste euro. Dit was de moeilijkste euro , want vanaf toen is alles beter gegaan. Geef dus nooit op als het even tegen zit.”

Hoe ben ik met affiliate marketing begonnen en verdien ik hier passief me geld mee?

4 jaar geleden ben ik begonnen met affiliate marketing, ik was op het internet net als jou opzoek naar een methode om een passief inkomen te verdienen.

Uiteindelijk kwam ik op affiliate marketing uit. Ik wist hoe je een site moest bouwen dus dat was geen enkel probleem voor mij.

Ik begon met het promoten van producten op me website waar ik ook echt achter stond, dit is namelijk erg belangrijk binnen affiliate marketing, op deze manier kom je geloofwaardiger over en geeft het je een beter gevoel.

Ik maakte allerlei artikelen op me website, om er vervolgens een affiliate link in te plaatsen. Vanaf dat moment dacht ik dat het geld wel even zou binnenstromen maar dit was alles behalve waar.

Na een jaar had ik 71 euro verdiend, min de kosten van de hosting wat 60 euro per jaar was. Oftewel over een heel jaar had ik 11 euro winst gemaakt.

Uiteindelijk bleek ik het helemaal verkeerd aan te pakken.

passief inkomen genereren

Na een half jaar gestopt te zijn kreeg ik weer de motivatie om te beginnen met affiliate marketing. Ik kwam in aanraking met de affiliate revolutie methode van Jacko Meijaard, en heb ik besloten om de affiliate revolutie methode aan te schaffen. En ik kan je zeggen dat het de beste beslissing uit me leven is.

Jacko is al 6 jaar bezig met affiliate marketing en inmiddels zeer succesvol. In de affiliate revolutie methode legt Jacko je uit hoe je met zijn methode binnen een paar jaar wel 7,500 euro per maand kunt verdienen.

Stap voor stap legt hij uit hoe je alles moet aanpakken en wat je vooral niet moet doen. Het mooie is dat Jacko ook heel erg toegankelijk is en echt het beste met je voor heeft.

Ook kun je met andere leden van de affiliate revolutie methode, via het forum van de affiliate revolutie methode vragen aan elkaar stellen of tips geven.

Op dit moment verdien ik nog lang geen 7500 euro in de maand, maar naar 2 jaar verdien ik genoeg om dit fulltime te kunnen doen, en dat is naar mijn mening het aller belangrijkste.

En ik ben ervan overtuigd dat het met de jaren alleen maar meer zal worden.

Wil jij net als mij ook een passief inkomen genereren? Het enige wat je moet doen is de stappen volgen van de affiliate revolutie methode om dit vervolgens zelf toe te passen.

Klik hieronder om meer te weten te komen over de affiliate revolutie methode waarmee ik op dit moment rond de 50 tot 100,- euro per dag mee verdien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *