Vind de liefde van je leven. 1 op de 3 mensen vindt een serieuze relatie met..

Parship

 Meld je gratis aan en vind jouw nieuwe liefde

7 Redenen waarom Roodharige vrouwen woest aantrekkelijk zijn

roodharige vrouwen

Ben jij een roodharige vrouw? Dan heb je vast al weleens gedacht dat mannen minder snel op jou zullen vallen omdat je nou eenmaal een kleur hebt die niet veel voorkomt. Of er worden constant domme grappen over je gemaakt vanwege je rode haren waardoor je een minderwaardig gevoel krijgt.

Want iets wat weinig voorkomt wordt al snel als raar gezien. Maar niets is minder waar, vrouwen met rood haar zijn woest aantrekkelijk. Arne Jansen heeft niets voor niets een nummer gemaakt over meisjes met rode haren! Daarom deze zelfvertrouwen boost voor alle bloedmooie gingerella’s.

Inhoudsopgave

Je bent zeldzaam

Roodharigen zijn zeer zeldzaam maar 2 procent van de wereld is gezegend met rode lokken. Voor een man is dit aantrekkelijk want schaarse dingen zijn nou eenmaal veel waard en daarom veel aantrekkelijker. Het is dus ook geheel logisch dat een man in de wolken is met een roodharige vriendin. Hij heeft iets wat veel andere mannen nooit zullen krijgen. Hij zal trots zijn dat hij jouw vriend mag zijn!

Rood haar en blauwe ogen? Nog zeldzamer

Heb je naast je rode lokken ook nog eens blauwe ogen? Dan ben je zeldzamer dan wie dan ook op de wereld samen met andere roodharige vrouwen met blauwe ogen. De meest roodharige vrouwen hebben bruine of groene ogen. Er wordt ook weleens gezegd, wanneer je een roodharige vrouw met blauwe ogen 10 seconden in de ogen kijkt verliefd wordt.

Je bent speciaal

Of je het nu wilt of niet mensen zullen naar je kijken, en niet om iets negatiefs maar omdat je een bijzondere verschijning bent. Je valt op met je rode lokken en dat is iets wat hij geweldig vindt. Niks ten nadele van brunettes of blonde vrouwen maar jij bent niet zo maar the girl next door, je bent bijzonder en speciaal.

Ooit zal je blond worden

Nee niet omdat je je haar gaat verven. Wat overigens ook niet aan te raden is als je roodharig bent. Maar er komt een dag in je leven dat je opstaat met blonde lokken inplaats van rode lokken. Naarmate je ouder wordt worden de rode haren lichter van kleur en uiteindelijk blond. Hij heeft dus een rode en blonde vrouw in bed en dat zonder vreemd te gaan!

roodharige vrouwen

Roodharige vrouwen zijn tijgers in bed

Roodharige vrouwen lijken wel een beetje op tijgers qua kleur maar het blijken ook tijgers in bed te zijn. Uit een onderzoek van de Duitse professor Dr. Werner Habermehl is gebleken dat roodharigen seksueel actiever zijn en bovendien wel houden van een wild avontuurtje. Een man zou niets liever willen dan een vrouw die nooit saai in bed is en net zo vurig in bed als haar haarkleur is!

Uitstraling

Vrouwen met rood haar hebben een sterke, pittige en sexy uitstraling zonder maar iets gezegd te hebben, ook als je in werkelijkheid verlegen en onzeker bent. Tegelijkertijd ben je ook heel erg schattig door één van de zeven schoonheden namelijk je sproeten. Waag het dus niet om je sproeten te verbloemen met make up dat zou namelijk zonde zijn.

Pokémon

Pokémon? Ja, pokémon is één van de redenen waarom mannen roodharige vrouwen aantrekkelijk vinden. Vroeger had elke jongen een crush op Misty een roodharig meisje met blauwe ogen die samen met Ash op pokémon jacht ging. We zijn er als jongens onbewust mee opgegroeid. Natuurlijk is dit maar een geintje of zal er toch een kern van waarheid in zitten? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *