Tanden bleken thuis is nog nooit zo makkelijk geweest

tanden bleken thuis

Onze lach is één van de meeste waardevolle communicatie tools dat we hebben. Het laat zien dat je gelukkig bent en het naar je zin hebt. Mensen gaan dit zien en zijn daardoor graag bij je. Het geeft je ook zelfvertrouwen als je veel lacht.

Echter zijn vele van ons niet geboren met een perfect gebit waardoor we niet graag lachen, maar gelukkig is er genoeg aan te doen. Heb je last van scheve tanden? Dan kun je een beugel nemen zodat je tanden weer recht gaan staan. Mis je een tand? Dan kun je een implantaat nemen. Maar ongeacht je een scheef of recht gebit hebt, witte tanden maken of breken je glimlach.

Maar wat nou als je gele tanden hebt en ze graag witter wilt hebben? Vroeger moest je naar de tandarts om je tanden te bleken met het resultaat wittere tanden maar ook een flinke rekening van 400 tot 600 euro, maar gelukkig is dit verleden tijd. Je hebt tegenwoordig allerlei producten die je thuis kunt gebruiken om je tanden te bleken. Het product wat het beste werkt om witte tanden te krijgen is de White Smile 3D LED zelf tanden bleken thuis tandenbleekset.

Inhoudsopgave

White Smile 3D LED zelf tanden bleken thuis tandenbleekset

White Smile 3D LED zelf tanden bleken tandenbleekset is een tanden bleker met 9 behandelingen voor maar €17,99. Alle behandelingen kun je thuis uitvoeren. Tanden bleken kan gewoon thuis. Maar wat krijg je dan allemaal in deze tandenbleekset? Bekijk het hieronder.

tanden bleken

Je ziet hier:
– 3 spuiten met elk 3ml bleekgel (0% peroxide.)
– 2 geavanceerde flexibele bitjes, die u op maat kunt maken.
– een 3D LED lampje incl. batterijen om het proces te versnellen.
– Gebruiksaanwijzing met foto’s.

flexibele bitjes op maat maken

Het eerste wat je doet is je flexibele bidjes op maat maken. Je pakt een glaasje water met daarin gekookt water en een glas met koud water. Je hebt nu een glas met gekookt en koud water. Wat je doet is je laat het gekookte water 6 minuten afkoelen zodat je niet je mond verbrandt. Zodra de 6 minuten voorbij zijn plaats je beide bitjes voor 10 seconden in het gekookte water of tot wanneer het bitje zacht is.

Daarna plaats je beide bidjes in je mond en sluit je je mond om alle lucht en water uit het bidje te zuigen. Zorg ervoor dat het bidje vervolgens goed om je tanden sluit, je kunt dit doen door wat druk te geven en je tanden op elkaar te zetten. Zodra je de boven en onder bidje naar jouw gebit hebt gevormd plaats je beide bitjes in koud water om het weer hard te maken.

Bleekgel toevoegen en 3D LED lampje gebruiken

Nu je bidjes op maat zijn is het tijd om het bleekgel toe te voegen. Met de spuit verspreid je over de binnenkant van het bidje een klein beetje bleekgel op elke inkeping van het bidje. Zodra je klaar bent plaats je het bidje in je mond.

Wat je nu gaat doen is het 3D LED lampje ook in je mond stoppen en doe dit voor maximaal 30 minuten. Je houdt het 3D Led Lampje vast tussen je tanden en je lip. Dit helpt om het bleekgel sneller te activeren zodat het wat beter gaat werken en je uiteindelijk wittere tanden krijgt. Je kunt in de tussentijd gewoon alles doen bijvoorbeeld afwassen, rekeningen betalen of je haar doen, wat je maar wilt. Heb je weinig tijd of ben je er even zat na 20 minuten? Dan is het ook prima.

tanden bleken thuis

 

Resultaten van White Smile 3D LED zelf tanden bleken tandenbleekset

De resultaten van de White Smile 3D LED zijn zeer positief. Op het internet staan vrijwel alleen maar positieve reacties. Je tanden zullen na een paar behandelingen al witter zijn en dat voor een prijs van maar 17,99. Wil jij meer weten over het product of ben je overtuigd? Klik dan op de link hieronder en start met het krijgen van een witte glimlach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *