Vind de liefde van je leven. 1 op de 3 mensen vindt een serieuze relatie met..

Parship

 Meld je gratis aan en vind jouw nieuwe liefde

Kun je vrienden blijven met je ex? + Je ex terugwinnen!

vrienden blijven met je ex

Kun je vrienden blijven met je ex? Een tijdje geleden kreeg ik deze vraag van een vriend van mij.

Mijn relatie met mijn vriendin is verbroken, maar ze probeert in contact te blijven omdat ze vrienden wil blijven. Wat moet ik hier nou mee?

Hij wilde graag mijn mening hebben, dus heb ik besloten om hier nu een artikel over te schrijven.

Zelf heb ik ook eens in een soort van situatie als deze gezeten, alleen was het meisje in kwestie geen ex van mij. Maar ik vond haar erg leuk en het leek ook echt van twee kanten te komen.

Tot het moment kwam dat ze zei dat ze het niet echt voelde, maar ze hoopte wel dat we vrienden konden blijven want ze vond het contact met mij wel heel erg fijn.

VRIENDEN???? Ik heb genoeg vrienden om mee te praten, ik wil meer dan alleen maar vrienden met je zijn. Dit was wat ik tegen haar zei. Ik zag een vriendschap met haar niet zo zitten.

Zijn mijn exen vrienden van mij? Nee niet één. En niet omdat ik ze niet mag, want ik ben tenslotte ook voor ze gevallen. Maar het werkt gewoon niet, het is niet zo realistisch om verder te gaan als vrienden.

Maar waarom dan niet?

Inhoudsopgave

Eén van de twee wil meer dan de ander 

Als je toch besluit om het als vrienden te proberen dan is de kans groot dat één van de twee meer wil dan alleen maar vrienden zijn.

Overigens is het vaak zo dat de persoon die vrienden wil blijven, uiteindelijk meer wil dan alleen maar vrienden zijn.

Het zal misschien wel een hele tijd goed gaan en natuurlijk zijn er ook heus wel gevallen waar het blijkbaar wel werkt. Maar vaak zal één van de twee toegeven dat er toch meer is of eronder doorgaan.

Jullie zijn exen om een reden

Het is goed om te weten dat je uit elkaar bent gegaan om een reden. Het werkte gewoon niet tussen jullie. Als het wel zo was dan waren jullie waarschijnlijk nog bij elkaar.

Vergeet de films waarin stelletjes uiteindelijk vrienden worden. Het is gewoon niet realistisch voor heel wat redenen.

Als je met iemand een relatie hebt gehad, en een intieme connectie voor een bepaalde tijd. Dan ga je niet even naar de stad toe om een drankje te doen met elkaar als vrienden.

Wanneer kan het wel werken?

Er zijn situaties waarin het wel kan werken, en dat is wanneer er kinderen bij betrokken zijn.

Het is niet zo dat je gezellig even met elkaar gaat bowlen of wat dan ook voor leuks.

Maar het gaat er meer om dat je goed met elkaar bent vanwege en voor de kinderen.

één van de twee krijgt een relatie met een ander 

Oké, stel het werkt toch wel tussen jullie en het gaat goed met jullie vriendschap nadat het uit is gegaan. En van fysiek contact is geen sprake meer.

Maar uiteindelijk zal één van jullie daten met een ander en eventueel een relatie krijgen.

Is dit dan eerlijk tegenover de persoon waar je mee date of een relatie krijgt? Nee!

Voor veel vrouwen en mannen is het zelfs een reden om niet te daten met iemand die een ex als vriend of zelfs beste vriend heeft.

Het is gewoon raar en ongemakkelijk.

Want als je bevriend bent met je ex vriend of ex vriendin dan weet je dat je vragen krijgt.

Je zult 100 procent vragen krijgen waarom het is uitgegaan, om vervolgens maar te zeggen dat hij of zij vreselijk was.

Nou krijg je de situatie dat je nieuwe vriend of vriendin onzeker wordt en zich zelf gaat vergelijken met je ex wat nu je buddy is. Het is gewoon vervelend.

Er komt een keer het moment dat je ruzie krijgt met je huidige partner, en dan gaan ze zich afvragen of jij erover praat met je ex.

Er is absoluut geen reden om vrienden te worden met je ex. Kan het toch gebeuren? Zeker weten. Ik weet zeker dat er mensen zijn die dit lezen van man je zit er compleet naast en zeggen:

Ik ben beste vrienden met me ex, we doen leuke dingen met elkaar en hij of zij is de perfecte buddy voor mij, en me huidige partner heeft er geen enkel probleem mee.

Als dat zo is dan ben ik blij voor je en heb je het getroffen. Nou hopen dat het ook zo blijft!

Maar de kans dat het je uiteindelijk zal hinderen in bijvoorbeeld een nieuwe relatie is zeer groot. Ik raad het dus niet aan om een vriendschap met je ex te beginnen.

Wat vind jij kun je vrienden blijven met je ex? Ik ben wel benieuwd naar jullie mening.

Ik zie de reacties hieronder graag tegemoet.

Ik wil me ex terug 

Ben jij tot de conclusie gekomen dat je alleen maar vrienden wilt zijn met je ex, omdat je hem of haar eigenlijk terug wilt?

Geef de hoop dan nog niet op. Je hebt nog kans om je ex terug te winnen. In Het Win Hem/Haar Terug ebook van Michelle van den Berghe, wordt in 150 pagina’s uitgelegd hoe je je ex kunt terugwinnen.

In het boek staat theorie hoe je je ex kunt terugwinnen maar ook oefeningen die je in de praktijk moet uitvoeren. Op deze manier leer je niet alleen hoe je je ex kunt terug winnen, maar ga je ook daadwerkelijk actie ondernemen.

Ook leer je waarom het is misgegaan in je relatie, en wat je eventueel aan jezelf moet veranderen om hem of haar terug te winnen.

Tevens leer je jezelf beter kennen door te achterhalen waarom het nou precies mis is gegaan.

Natuurlijk heb je nooit 100 procent garantie dat je je ex terug wint. Maar als je zo graag je ex terug wilt is het Win Hem/Haar Terug ebook zeker het proberen waard.

Dankzij het 30 dagen niet goed geld terug garantie loop je ook geen enkel risico. Ben je niet tevreden over het product? Dan kun je het met geen enkel probleem terug sturen en je geld terugkrijgen. Je hebt niets te verliezen.

Hoe geweldig zou het toch zijn dat je weer samen bent met je ex? Michelle van den Berghe zal de kans dat je je ex terug wint in ieder geval aanzienlijk groter maken.

Win Hem/Haar Terug ebook kun je in de onderstaande kortingslink kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *