Vind de liefde van je leven. 1 op de 3 mensen vindt een serieuze relatie met..

Parship

 Meld je gratis aan en vind jouw nieuwe liefde

Top 10 dingen waar vrouwen voor de eerste keer naar kijken bij een man

Waar kijken vrouwen voor de eerste keer naar bij een man

Afgelopen zondag was ik samen met mijn neef en 2 vriendinnen naar een voetbalwedstrijd van FC Groningen, wat overigens een drama was maar dat ter zijde.

Tijdens de wedstrijd tikte één van mijn vriendinnen, mijn andere vriendin aan en begon ze te wijzen naar een man althans dat dacht ik.

Ik vroeg aan me vriendinnen of ze nou stonden te wijzen naar een man? En ze zeiden Ja! Blijkbaar vonden ze de man super sexy! Maar ik snapte het eigenlijk niet zo, want ik vond niets speciaals aan hem.

Hij zag er niet lelijk uit, maar ik begreep het gewoon niet. Dus ik vroeg aan me vriendinnen waarom ze hem specifiek zo sexy vonden tussen alle andere mannen in het stadion.

Daarom nu de top 10 dingen waar vrouwen voor de eerste keer naar kijken bij een man, volgens mijn 2 knappe vriendinnen.

Inhoudsopgave

Vrouwen kijken als eerst naar het gezicht

Vrouwen kijken als eerst naar het gezicht van de man. Ze kijken of je knap of niet knap bent, of dat je wel oké bent.

Ze kijken of je gezicht er verzorgd uit ziet, of je gezichtshaar hebt, is het gek, ruig en klaar voor actie.

Ze kijken naar je haar, is het stijlvol, is het netjes, of als je het niet hebt doe je alsof je het hebt, of kam je het naar achteren?

Vrouwen kijken naar je glimlach

Ik wil hier niet mee zeggen dat vrouwen letten op je glimlach in de zin van of het een goede of slechte glimlach is, maar of je naar ze glimlacht.

Met een glimlach naar een vrouw scoor je handsome punten! Let er wel op dat het natuurlijk overkomt en niet geforceerd.

Heb oogcontact met vrouwen 

Mannen ik weet dat het heel erg moeilijk kan zijn maar heb oogcontact met vrouwen. Kijk vrouwen in de ogen als je met ze praat.

Zet ook een glimlach op als je met vrouwen praat terwijl je ze in de ogen kijkt. Op deze manier kom je niet agressief over.

De vrouw in kwestie zal merken dat jij je comfortabel voelt en zelf vertrouwen hebt in haar bij zijn.

Hoe ziet je lichaam eruit

Vrouwen kijken naar je lichaam, ze kijken naar je lichaam of je sport of niet sport.

Nou heb ik goed nieuws voor de meeste mannen, na heel veel studies, enquêtes of wat het ook mag zijn, is gebleken dat vrouwen over het algemeen niet op super gespierde, brede, of super knappe mannen vallen.

Vrouwen kiezen liever voor een man met een wat minder gespierd lichaam en wat mindere looks.

Maar betekent dit dat je niet meer naar de sportschool hoeft te gaan en alles kunt eten wat je maar wilt? Mijn antwoord is NEE!

Vrouwen houden er namelijk van als een man goed voor zijn lichaam zorgt het hoeft alleen niet zo extreem te zijn voor de meeste vrouwen.

Vrouwen letten op je kledingstyle

Kleding maakt de man zeggen ze weleens en dat klopt ook! Dit betekent niet dat je dure kleding of merkkleding hoeft aan te schaffen, maar het gaat erom of je snapt hoe je jezelf moet kleden.

Snap je hoe kleding moet zitten, en hoe je kleding moet combineren met elkaar tot een style volle outfit, dan zit je als man goed!

Vrouwen letten op je geur

Als jij als man heerlijk ruikt dan heb je 200 procent meer kans op succes bij vrouwen dan een man die niet lekker ruikt!

Zorg ervoor dat je een signature scent vind voor jezelf oftewel een geur dat bij je past.

Maar zorg ervoor dat je niet baadt in je eigen parfum. Sommige mannen denken 3 sprays ruikt zo lekker, dus 20 sprays ruikt fantastisch. Maar dit is FOUT!!! Vrouwen zullen met 20 sprays waarschijnlijk hoofdpijn van je krijgen.

Het hebben van een signature scent kan je onderscheiden van andere mannen, maar het heeft ook een keerzijde. Als je elke dag maar dezelfde parfum draagt dag in dag uit wordt het saai en gewoon.

Het is goed om af te wisselen met parfums. Zorg er dus voor dat je een aantal geuren hebt die bij jou passen en jij lekker vindt ruiken zodat je niet steeds hetzelfde hoeft te dragen.

Zelf ben ik een enorme liefhebber van parfum. Ik heb voor verschillende gelegenheden verschillende geuren. Want niet elke geur is geschikt voor elk gelegenheid. Ik zal je nu ook mijn 5 geuren geven die ik gebruik voor verschillende situaties.

  • Club scent, Versace Eros: Dit is een monster van een geur. Het blijft ontzettend lang hangen en mensen kunnen je op afstand al ruiken. Het is een speelse, verleidelijke geur, je zult er zeker complimenten mee krijgen van de vrouwen. Versace Eros gebruik ik alleen in clubs, festivals of feesttenten. Dit komt omdat het nogal snel overheersend kan zijn. Ik raad deze geur dus niet echt aan voor je werk of bij een verjaardag waar je samen in een kamer zit met andere mensen. Wees ook voorzichtig met het aantal sprays als je Versace Eros op spuit.
  • Signature scent, Dolce & Gabanna The One Eau de Parfum: Dit is mijn signature scent dit is de geur dat ik het meeste draag. Het is namelijk geschikt voor elke gelegenheid of je nou op je werk bent, op school bent, met je familie bent of bij een feest bent, het werkt overal en doet zijn ding. Het is een hele sexy mannelijke frisse geur. Ik kan je 100 garanderen dat elke vrouw deze geur kan waarderen. Het probleem is alleen dat de geur snel op je huid gaat zitten waardoor de geur na 1 of 2 uur alleen nog dicht op je huid te ruiken is.
  • Date scent, Yves Saint Laurant La Nuit L Homme: Dit is werkelijk sex in a bottle. De eerste keer dat ik deze geur rook was ik gelijk verliefd. Het heeft echt iets unieks en onderscheid zich van elk andere geur. Het is een spicy, sexy en verleidelijke geur. Dit is ook de geur die ik over het algemeen gebruik bij dates. Met deze geur heb je al een voorsprong op alle andere mannen die deze geur niet gebruiken tijdens dates.
  • Werk scent, Bleu de Chanel: Bleu de Chanel is een grote naam in de wereld van de parfums. Het is een heerlijke frisse geur. Het is wat mij betreft een geur die je eigenlijk altijd kan dragen, maar ik gebruik het persoonlijk voor mijn werk of zakelijke gesprekken. Het is een mannelijke en dominante geur. Ook vrouwen zullen dit zeker weten een sexy geur vinden.
  • Outdoor/gym scent, Armani acqua di gio profumo : Als ik deze geur ruik dan denk ik voornamelijk aan vakantie en krijg ik een vrij gevoel. Dit is de geur die ik gebruik als ik naar buiten ga of ga sporten.

Vrouwen kijken naar je houding 

Het volgende waar vrouwen naar kijken is de houding van een man, staat hij goed en groot, schouders naar achteren en borst vooruit, of loopt hij er sloom en slonzig bij? Vrouwen merken het of je loopt met zelfvertrouwen als een badass of rondloopt als een onzekere man met hangende schouders.

Vrouwen letten op je stem

Voor de meeste vrouwen is dit niet een big deal. Maar vrouwen houden van een sexy, diepe, ruige, stem zoals Jason Statham heeft. Als een man een piep stemmetje heeft is dit al snel een stuk minder sexy en aantrekkelijk.

Vrouwen letten op je gedrag naar anderen 

Vrouwen hebben heel erg goed in de gaten hoe je met andere mensen omgaat, hoe je tegen ze praat, hoe je interactie met andere mensen is. Dit geld niet alleen voor je vrienden maar voor iedereen met wie je praat.

Want als ze weet dat je andere mensen goed behandelt, dan weet ze ook dat ze goed behandelt wordt door jou.

Vrouwen aanspreken met succes!

Als je al deze tips toepast dan weet ik zeker dat je het goed zal doen bij de vrouwen. Uiteindelijk wil je in gesprek komen met een vrouw en daar helpen de tips die ik heb gegeven goed bij, het geeft je namelijk zelfvertrouwen en daarmee verbetert het ook je sociale vaardigheden.

Heb je toch nog moeite met het aanspreken van een vrouw en het versieren van een vrouw? Dan heb je wellicht wat meer nodig dan deze tips. In het geval raad ik je de videotraining van ConversatieKoning aan om beter met vrouwen te praten en aan te spreken. Voor meer informatie verwijs ik je naar de link hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *