Vind de liefde van je leven. 1 op de 3 mensen vindt een serieuze relatie met..

Parship

 Meld je gratis aan en vind jouw nieuwe liefde

Whatsapp je ex vriendin nooit met deze 10 berichtjes + hoe het wel moet!

whatsapp je ex vriendin

Helaas je relatie is over het wou niet meer tussen jullie twee, of ze is er vandoor gegaan met iemand anders.

Gelukkig zijn er nog genoeg andere leuke vrouwen op de markt die maar al te graag iets met jou zouden willen.

Als je je ex toch nog terug wil in je leven, ga dan niet als een hondje achter haar aan lopen in de hoop dat je haar terug krijgt. Als je in contact wilt blijven met je ex, whatsapp je ex-vriendin dan nooit met deze 10 whatsapp berichtjes!

Inhoudsopgave

Whatsapp je ex vriendin nooit met deze 10 berichtjes

Ga niet smeken bij je ex

Ga nooit maar ook echt nooit smeken bij je ex of ze het nog een kans wil geven, of waarom ze jou dit heeft aangedaan.

Echt waar! Helaas ben ik hier ook eenmalig schuldig aan geweest, ik weet dus wat de gevolgen zijn. Ik deed dit namelijk bij mijn allereerste ex waar ik gek op was.

Maar door dat ik zo smeekte bij haar, werkte het alleen maar averechts en werd ze gek van mij.

Het gevolg was dat ze helemaal klaar was met mij en me vervolgens blokkeerde op msn! (msn was een chatprogramma van jaren geleden voor dat facebook en whatsapp op de markt kwamen)

En als ik erbij nadenk had ze helemaal gelijk. Want niks maakt een man zieliger en onaantrekkelijker dan een man die smeekt bij zijn ex vriendin.

Whatsapp je ex vriendin gewoon nooit om te smeken. Pak het als een man op en accepteer de situatie en ga door met je leven hoe pijnlijk het ook is. Wie weet wat er nog uit gaat komen, dit is voor zowel jou als je ex vriendin het beste!

Ik ga veranderen

Oh wat word ik hier moe van, mannen die zeggen dat ze na 1 dag veranderen. Veranderen kun je niet zo maar en al helemaal niet na 1 dag.

Ga je ex dus absoluut geen whatsapp berichtje sturen dat je gaat veranderen en dat je weet wat er mis is, en het niet weer zal gebeuren.

Ze zal alleen maar denken ja hoor natuurlijk en je wordt ongeloofwaardig. Ze zal weinig waarde hechten aan alles wat je zegt.

Als je echt gaat veranderen zal ze het vanzelf wel inzien en anders maar niet en gebruik je het als een leermoment voor je volgende chica!

Je wordt boos

Dit is eigenlijk een logisch vervolg op de eerste twee berichtjes. Als je gaat smeken bij je ex of zegt dat je gaat veranderen is de kans groot dat ze niet zal reageren of negatief zal reageren.

Doordat ze niet reageert, wordt je boos en ga je allemaal boze berichtjes naar haar sturen. Je scheld haar uit op whatsapp met allerlei nare teksten die je eigenlijk niet had willen zeggen! Misschien zal het even goed voelen, maar het gevoel van wat heb ik nu gedaan zal snel komen.

Excuses voor je boze berichtje

Nadat je spijt hebt van je boze berichtje heb je de neiging om een whatsapp berichtje te sturen waarin je zegt dat het je spijt.

Je biedt je excuses aan voor alles wat je hebt gezegd tegen haar. Maar eigenlijk wil ze gewoon dat je geen contact met haar opneemt en haar met rust laat.

Met elkaar afspreken

Als je denkt dat het helpt om met elkaar af te spreken, dan heb je het mooi mis. Ja, het klinkt heel erg logisch om met elkaar af te spreken. Op deze manier komt het namelijk persoonlijker over maar een positief effect zal het niet geven.

De kans is groot dat het haar niets zal schelen wat jij precies te zeggen hebt en dat jij zelf degene bent die het alleen maar lastiger gaat krijgen. Doe dit jezelf niet aan, heb respect voor jezelf!

Hoe geweldig ze wel niet is

Als laatste redmiddel, het hoe geweldig ze wel niet is berichtje! Je spreekt alleen maar lof over haar, je zegt tegen haar hoe fantastisch ze wel niet is, hoe knap ze wel niet is, en dat je zo trots bent op haar.

Je neemt ook nog eens alle verantwoordelijk op alle dingen wat wellicht is fout gegaan in jullie relatie waardoor het uiteindelijk is uitgegaan.

Maar dit gaat niet werken ze heeft door waar je op uit bent en dat is absoluut niet aantrekkelijk.

Ga gewoon door met je leven en neem afstand. Je ex is niet het enige op de wereld er is nog zoveel meer.

Overdreven vertellen hoe goed het gaat

Als je in gesprek bent met je ex ga dan niet een whatsapp bericht sturen met hoe goed het wel niet met je gaat en hoe goed je er wel niet uit ziet, in de overdreven extreme versie!

Je mag natuurlijk best zeggen dat het goed met je gaat en dat is ook alleen maar positief. Zo ziet ze dat je prima zonder haar kan, maar zodra je het gaat overdrijven komt het alleen maar lachwekkend bij haar over. Ze kent je goed genoeg om te weten of je overdrijft of niet.

Je ex feliciteren met nieuwe relatie

Oké, het is zover je ex heeft een nieuwe vlam of is met hem aan het daten. Dit is natuurlijk een pijnlijk moment, maar laat het met rust. Whatsapp je ex vriendin niet. Want alles wat je tegen haar gaat zeggen zal overkomen als jaloezie en verbitterdheid.

Jouw berichtjes zullen ook geen enkele invloed hebben op de relatie van je ex met haar nieuwe vlam. Laat het gewoon lekker gaan, met de veronderstelling dat ze het met hem nooit zo leuk gaat vinden als dat ze het met jou had, en dat het haar probleem is en niet jouw probleem.

Stuur geen belachelijke berichtjes waar je je voor zal schamen

Dit komt wellicht een beetje in de buurt van een boos berichtje. Maar je kunt het natuurlijk nog gekker maken dan alleen maar met wat boze woorden.

Vrouwen staan er nogal bekend om dat ze berichtjes van een ander met hun vriendinnen delen.

En 100 procent zeker dat je ex je schaamtevolle berichtjes zal laten zien aan haar vriendinnen en misschien nog wel meer mensen. Whatsapp je ex vriendin dus niet met belachelijke berichtjes, want dan zul je de gevolgen ervan onder ogen moeten zien.

Hoe krijg je je ex wel terug?

Als allereerst weet je wel zeker dat je je ex terug wil? Ik begrijp je gevoel, je houdt van je ex en je wil haar nog bij je hebben.

Maar weet je zeker dat er een toekomst met haar in kan zitten? Vergeet niet dat het al eens is mis gegaan. En dat het wellicht beter is om verder te gaan met je leven, want er is nog zoveel meer schoonheid op de wereld om van te genieten. Ga ook niet vrienden met je ex zijn omdat je haar zo misschien kunt terugwinnen.

Maar als je er echt van overtuigd bent dat je haar terug wilt of het gewoon een kans wilt geven omdat ze het waard is. Dan raad ik je het boek win haar terug aan!

Hierin wordt stap voor stap uitgelegd wat de beste kans is om jouw ex vriendin terug te winnen. Al meer dan 8000 mensen hebben deze cursus aangeschaft, en er zijn genoeg succesverhalen. Dus niet geschoten is altijd mis. Nee heb je en ja kun je krijgen.

Op de link hieronder vindt je meer informatie over het boek en de succesverhalen. Ik wens je veel succes met het terug winnen van je ex, en zo niet? Ga dan lekker door met je leven en ga er vooral van genieten, want het leven is tekort om verdrietig te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *